Κόσμος

Ισπανία: Δύο εργάτες φέρονται αγνοούμενοι μετά από έκρηξη στο κέντρο της Μαδρίτης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι  έρευνες σήμερα για τον εντοπισμό δύο ανθρώπων που φέρονται ως αγνοούμενοι μετά την ισχυρή έκρηξη μέσα σε κτίριο στην κεντρική Μαδρίτη, που έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον τραυματισμό 17 ανθρώπων, ένας εκ των οποίων φέρει βαριά τραύματα, ανακοίνωσαν τα σωστικά συνεργεία.

“Οι πυροσβέστες της Μαδρίτης αναζητούν δύο εργάτες που φέρονται ως αγνοούμενοι μετά την έκρηξη” που σημειώθηκε γύρω στη 1.30 τοπική ώρα (2.30 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσαν μέσω Twitter οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Η έκρηξη έκανε τα παράθυρα του τετραώροφου κτιρίου στην αριστοκρατική γειτονιά Σαλαμάνκα να τρίζουν, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρισκόταν στο σημείο.

 

Πολλά οχήματα που χρησιμοποιούνται σε έκτακτες καταστάσεις έχουν καταφθάσει στην περιοχή.

“Ξέρουμε ότι κάποιες εργασίες πραγματοποιούνταν μέσα στο κτίριο” δήλωσε ο δήμαρχος της Μαδρίτης Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι τα αίτια της έκρηξης παραμένουν ακόμη άγνωστα.

 

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που ανακοίνωσαν τα σωστικά συνεργεία, υπάρχουν 17 τραυματίες. Τέσσερις διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομική εισβολή στο αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό κανάλι TELE1 στην Τουρκία - Συνελήφθη ο διευθυντής, κατηγορείται για «κατασκοπεία»
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και υπέρ ξένων υπηρεσιών
Αστυνομική επιχείρηση σε τουρκικό κανάλι
Βέβαιος ο Τραμπ πως το Ισραήλ δεν θα προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη – «Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες»
Η Κνέσετ ψήφισε υπέρ της συζήτησης δύο νομοσχεδίων που επεκτείνουν την ισραηλινή κυριαρχία στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που κατελήφθη στον πόλεμο του 1967
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το σχέδιο ειρήνης για την Γάζα
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να συναντηθεί με τον Πούτιν παρότι ακύρωσε το ραντεβού της Βουδαπέστης
Αλλά και ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είπε από την πλευρά του ότι «ο διάλογος είναι πάντα προτιμότερος από την αντιπαράθεση, τις διαμάχες, πολλώ δε μάλλον από τον πόλεμο»
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά στη Γαλλία από την κακοκαιρία «Benjamin» - Ένας Γερμανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός στην Κορσική
Το θύμα κολυμπούσε με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, όταν παρασύρθηκαν από την ξαφνική άνοδο της στάθμης του ποταμού, που «φούσκωσε» από τις καταιγίδες
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γαλλία