Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ισπανία: Επιβάτης της Ryanair τα έσπασε στο αεροδρόμιο της Πάλμα επειδή έχασε την πτήση του

Ισπανία: Επιβάτης της Ryanair τα έσπασε στο αεροδρόμιο της Πάλμα επειδή έχασε την πτήση του

Γυαλιά καρφιά τα έκανε όλα ένας επιβάτης της Ryanair, αφού ήταν σε κατάσταση αμόκ στο αεροδρόμιο της Πάλμα στην Ισπανία, επειδή έχασε την πτήση του, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του ίντερνετ και το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας να παρακολουθεί έντρομο όσα γίνονταν…

Πιο αναλυτικά, στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ένας άνδρας χωρίς μπλούζα να σπάει έπιπλα και έναν υπολογιστή στο αεροδρόμιο της Πάλμα στην Ισπανία ενώ αρπάζει έναν κάδο και τον πετάει σε τοίχο. Είναι ένας επιβάτης της Ryanair, που μόλις έχει χάσει την πτήση του.

Στο βίντεο φαίνονται, επίσης, μέλη του προσωπικού της Ryanair να έχουν κρυφτεί πίσω από μια γυάλινη πόρτα και να παρακολουθούν έντρομοι τον άνδρα σε αμόκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο επιβάτης φέρεται να είχε επιτεθεί σε μέλος του προσωπικού της Ryanair πριν αρχίσει να σπάει ό,τι βρίσκει στο πέρασμά του. Έξι στελέχη της ομάδας security του αεροδρομίου έφτασαν στο σημείο για να τον σταματήσουν.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έτρεξε και μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες, έσπασε έναν καθρέφτη και απείλησε να αυτοκτονήσει. Φέρεται να τραυματίστηκε στο στήθος και την κοιλιά, πριν τον πιάσουν τα στελέχη της ομάδας security και τον συγκρατήσουν, για να φτάσουν αξιωματικοί της ισπανικής πολιτοφυλακής.

Δείτε το βίντεο:

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και συνελήφθη αφότου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις