Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ισπανία: Φήμες για δεσμό της Βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην γαμπρό της – Σκιές στο παλάτι

Ισπανία: Φήμες για δεσμό της Βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην γαμπρό της – Σκιές στο παλάτι
Reuters

Άρωμα σκανδάλου στο παλάτι της Ισπανίας. Πρωταγωνίστρια η Βασίλισσα Λετίθια, που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην γαμπρό της. 

Για τριγμούς στα ανάκτορα της Ισπανίας κάνουν λόγο τα ΜΜΕ της χώρας. Όλα ξεκίνησαν από ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της αδερφής της Βασίλισσας Λετίθια, Jaime Del Burgo, ότι κάποτε είχαν δεσμό και πως ήταν έτοιμος να την παντρευτεί.

Ο 53χρονος Del Burgo, ο οποίος ζει στην Ελβετία με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο σουηδικής καταγωγής, Lucía Díaz Liljestrom, έβαλε «φωτιά» στο παλάτι με μία ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter), η οποία είχε μία φωτογραφία της Λετίθια πριν από περίπου 15 χρόνια με το ακόλουθο κείμενο σαν λεζάντα:

«Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Το αισθάνομαι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες για να ιδωθούμε ξανά. Σε αγαπώ. Δικιά σου».

Στη συνέχεια, όμως, ο Del Burgo διέγραψε τόσο την ανάρτηση όσα και τον λογαριασμού του στο Χ όταν η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά media.

Να σημειωθεί ότι ο Jaime Del Burgo εμφανίζεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί την Λετίθια το 2004 και να της κάνει πρόταση γάμου αλλά σε εκείνο το ραντεβού η σημερινή Βασίλισσα της Ισπανίας φέρεται να του είπε ότι είχε γνωρίσει τον νυν Βασιλιά Φελίπε.

Επιπλέον, τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Λετίθια κι εγώ», στο οποίο ο Del Burgo προσπάθησε να εξηγήσει τις σχέσεις του με την ισπανική μοναρχία. Στο βιβλίο αυτό ο 53χρονος υποστηρίζει ότι γνώρισε τη σημερινή Βασίλισσα της Ισπανίας το 2000, αφήνοντας υπονοούμενα ότι παρά τον γάμο της με τον Φελίπε, συνέχισαν να έχουν ρομαντικές σχέσεις.

Ο ίδιος ήταν, μάλιστα, μάρτυρας στη γαμήλια τελετή το 2004, αλλά. λίγο μετά έκανε σχέση με την αδερφή της σημερινής Βασίλισσας της Ισπανία, την Τέλμα, την οποία παντρεύτηκε το 2012 πριν τελικά να χωρίσουν οριστικά το 2014.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις