Κόσμος

Ισπανία: Λειτουργεί και πάλι το αεροδρόμιο του Αλικάντε

Επαναλειτούργησε το απόγευμα της Πέμπτης το αεροδρόμιο του Αλικάντε στην Ισπανία, το οποίο εξυπηρετεί μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας.

Το αεροδρόμιο του Αλικάντε έκλεισε χθες καθώς ξέσπασε πυρκαγιά στη στέγη του, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι πτήσεις.

Ορισμένα αεροπλάνα άλλαξαν πορεία και προσγειώθηκαν σε άλλα, γειτονικά αεροδρόμια, κυρίως στη Μούρθια και τη Βαλένθια. Η διαχειρίστρια εταιρεία Aena ανέφερε σε ανακοίνωσή της στο Twitter ότι το αεροδρόμιο Αλικάντε-Έλτσε λειτουργεί και πάλι από τις 15.00 (ώρα Ελλάδας) σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από τον ΟΗΕ ο Νετανιάχου μίλησε στους ομήρους της Χαμάς μέσω μεγαφώνων: «Θα σας φέρουμε όλους πίσω» – Μαζικές αποχωρήσεις συνέδρων
Με κουίζ και την βοήθεια του κοινού ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Χαμάς, του Ιράν, της Χεζμπολάχ και των Χούθι
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
14
Το κοινοβούλιο της Σλοβακίας περιορίζει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων - Eίπε «Ναι» στη συνταγματική αναθεώρηση
Το κείμενο που περιορίζει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων επισημαίνει μάλιστα ότι «σε πολιτισμικά και ηθικά ζητήματα» το δίκαιο της Σλοβακίας υπερισχύει του ευρωπαϊκού
σλοβακία
Ερντογάν: «Θα πάρουμε το μερίδιό μας στη Μεσόγειο και θα έχουμε συνεργασία καζάν καζάν με τους γείτονες»
«Η Τουρκία δεν έχει καμία αξίωση για τα δικαιώματα ή την κυριαρχία κανενός» είπε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε για την Κύπρο ότι «η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να γίνει αποδεκτή η ύπαρξη δύο ξεχωριστών κρατών στο νησί»
REUTERS 36