Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ισπανία: Ο τέως βασιλιάς Χουάν Κάρλος είχε κόρη από εξωσυζυγική σχέση, αποκαλύπτει βιβλίο

Ισπανία: Ο τέως βασιλιάς Χουάν Κάρλος  είχε κόρη από εξωσυζυγική σχέση, αποκαλύπτει βιβλίο

Το ότι ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας, ο Χουάν Κάρλος ήταν… “άτακτος” έχει χιλιοειπωθεί σε ισπανικά ΜΜΕ εδώ και καιρό, αλλά ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει άλλο ένα… ροζ σκάνδαλό του καθώς αναφέρει ότι ο άλλοτε μονάρχης της χώρας έχει και κόρη από εξωσυζυγική σχέση.

Οι δημοσιογράφοι Χοσέ Μαρία Όλμο και Νταβίντ Φερνάντεζ ανέφεραν στο νέο τους βιβλίο King Corp. ότι ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος είχε αποκτήσει μια κόρη από εξωσυζυγική σχέση, την οποία εκείνος και το παλάτι κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό.

Στο βιβλίο που κάνει αναφορές σε κρυφές πτυχές της ζωής της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας κρυφής κόρης του Χουάν Κάρλος με το όνομα Αλεχάνδρα.

Μέσω του ενημερωτικού πόρταλ El Confidencial, οι δημοσιογράφοι Χοσέ Μαρία Όλμο και Νταβίντ Φερνάντεζ αποκάλυψαν ότι στο βιβλίο τους υπάρχει ειδική αναφορά στην κρυφή κόρη του Χουάν Κάρλος, Αλεχάνδρα.

Ξέρει πλέον ότι είναι κόρη του τέως βασιλιά 

Η κόρη του βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, φέρεται να γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 ή στις αρχές της δεκαετίας του ’80, σύμφωνα με το βιβλίο, που ανέφερε ότι η Αλεχάνδρα, που είναι σήμερα παντρεμένη, μεγάλωσε αγνοώντας ποιος ήταν ο πραγματικός πατέρας της.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Αλεχάνδρα είναι μια ξανθιά, ψηλή και όμορφη γυναίκα. Έχει εργαστεί στην βιομηχανία της μόδας και έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες εταιρειών. Προτιμά πάντως να παραμείνει ανώνυμη, αν και στα ανάκτορα, όλοι γνώριζαν την ύπαρξή της.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, που προχώρησαν ακόμα περισσότερο το θέμα, ένας από τους λόγους για τους οποίους η Αλεχάνδρα επιμένει να κρύβεται και να αρνείται τη βασιλική της καταγωγή είναι γιατί η ίδια έχει παιδιά, και «θέλει να αποφύγει τον κίνδυνο μπούλινγκ».

Οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν επίσης ότι ο Χουάν Κάρλος είχε αποκαλύψει σε πολλούς στενούς φίλους ότι είχε μια κόρη και μάλιστα έλεγε ότι είναι περήφανος για αυτήν.

Αυτή είναι η κρυφή κόρη

Κάποια ισπανικά ΜΜΕ βρήκαν ήδη και το πρόσωπο που θεωρούν ότι είναι η κόρη του τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος και αποκάλυψαν και το όνομά της. Ανέφεραν πως όλα δείχνουν ότι η κρυφή κόρη του Χουάν Κάρλος, είναι η Αλεχάνδρα ντε Ρόχας, κόρη της κόμισσας Τσάρο Παλάσιος.

Μάλιστα με μια πρώτη ματιά, πολλές λεπτομέρειες της ζωής της ταιριάζουν με τις αποκαλύψεις του νέου βιβλίου. Η Αλεχάνδρα ντε Ρόχας είναι κι αυτή ξανθιά, ψηλή και όμορφη, έχει εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας και υπήρξε μοντέλο σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra de Rojas (@alejandraderojas)

 

Η μητέρα της, Τσάρο, συνήθιζε μάλιστα στο παρελθόν να συναντά τον τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος κατά τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Sanxenxo, στη βόρεια Ισπανία.

Αυτοεξόριστος στο Άμπου Ντάμπι

Ο Χουάν Κάρλος πουν παραιτήθηκε από τον ισπανικό θρόνο το 2014, ζει πλέον αυτοεξόριστος στο Άμπου Ντάμπι μετά τα οικονομικά σκάνδαλα που ξέσπασαν εναντίον του. Κάποια σενάρια ανέφεραν ότι έχει σχέση με κάποια γυναίκα που τον επισκέπτεται συχνά εκεί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις