Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ισπανία: Ο Χουάν Κάρλος δεχόταν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες γιατί ήταν… υπερδραστήριος

Χουάν Κάρλος

Σε έναν περίεργο ισχυρισμό προχώρησε ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας σχετικά με τον τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν οι Times της Βρετανίας, ο Χουάν Κάρλος δεχόταν ενέσεις με κάποιες θηλυκές ορμόνες ώστε να μπορούν οι μυστικές υπηρεσίες να «τιθασεύσουν» τον πλούσιο σεξουαλικό του κόσμο καθώς είχε πάρα πολλές ερωμένες.

Αυτό υποστηρίζει ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας και διαφθορά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες έγιναν γνωστές το 2016 όταν ένας ισπανός ιστορικός, ο Μαρτίνες Ινγκλές, έγραψε βιβλίο στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο πρώην βασιλιάς είχε 5.000 ερωμένες με τίτλο: «Juan Carlos The King of 5000 lovers», ωστόσο τώρα ο Βιλαρέχο επανέλαβε τα γραφόμενα του Ινγκλές στα μέλη κοινοβουλευτικής επιτροπής που εξέταζαν την υπόθεσή του.

Ο Βιλαρέχο υποστήριξε ότι οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών χρειάστηκε να κάνουν τις ενέσεις στον εξόριστο πλέον Χουάν Κάρλος «για να μειώσουν τις σεξουαλικές του ορέξεις γιατί ήταν πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι είχε τόσο πάθος».

Σημειώνεται πως τα λόγια του Βιλαρέχο έπεσαν μάλλον… στο κενό, αφού κανείς βουλευτής δεν πείστηκε, λέγοντας πως πρόκειται για σενάριο της ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Ωστόσο, ο Βιλαρέχο επέμεινε υποστηρίζοντας πως πηγή του ήταν η επί χρόνια ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενσταϊν. Ο Κάρλος διατηρούσε σχέση μαζί της από το 2004 έως το 2009.

Η Κορίνα φέρεται να είπε το 2016 στον Βιλαρέχο πως μετά τις ενέσεις, ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε να… αποδώσει.

Η ίδια ισχυρίζεται πως μετά το 2011 του έδιναν και πολλά υπνωτικά χάπια. Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος έχει καταθέσει αγωγή κατά του τέως βασιλιά κατηγορώντας τον ότι με εντολή δική του, οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες την παρακολουθούν από το 2012.

Η Κορίνα εμπλέκεται σε σκάνδαλο καθώς το 2008, Σαουδάραβες δώρισαν 100 εκατομμύρια δολάρια στον Χουάν Κάρλος και αυτός της δώρισε… 65 εκατομμύρια γιατί «την αγαπούσε», όπως υποστήριξε η ίδια.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Ινγκλές ισχυρίζεται ότι ο πρώην βασιλιάς ήταν εθισμένος στο σεξ, είχε 62 ερωμένες σε μία περίοδο έξι μηνών, ενώ από το 1976 έως το 1994 είχε πάνω από 2.000 ερωμένες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις