Κόσμος

Ισπανία: Συνελήφθη ζευγάρι Βρετανών που άφησε μόνα τρία παιδιά σε ξενοδοχείο – Θετικό στην κοκαΐνη το βρέφος τους

Το ζευγάρι είχε αφήσει τα παιδιά μόνα τους στο ξενοδοχείο προκειμένου να πάει να διασκεδάσει σε ένα πάρτι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αρχές στην Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας συνέλαβαν ένα ζευγάρι Βρετανών, καθώς φέρεται να άφησε μόνα τα τρία ανήλικα παιδιά του σε ξενοδοχείο προκειμένου να πάει σε πάρτι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το βρέφος της οικογένειας των Βρετανών που παραθέριζε στην Ισπανία, ηλικίας έξι μηνών, βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων.

Τα παιδιά, ηλικίας έξι μηνών, δύο και τεσσάρων ετών, εντοπίστηκαν μόνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μπεναλμάδενα, κοντά στη Μάλαγα. Το δωμάτιο ήταν ακατάστατο, ενώ το μεγαλύτερο παιδί φρόντιζε τα μικρότερα αδέλφια του.

Μετά τον εντοπισμό τους, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις και τέθηκαν προσωρινά υπό τη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών της Ανδαλουσίας. Εκεί που το μωρό βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 41 και 28 ετών, κατηγορούνται για εγκατάλειψη ανηλίκων και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστή, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη από τη δολοφονία τριών παιδιών από τη μητέρα τους στη Μασαχουσέτη: «Έσφιγγε με λάστιχα γυμναστικής τον λαιμό τους»
Η υπεράσπιση δεν αμφισβητεί ότι η Κλάνσι σκότωσε τα παιδιά της, αλλά υποστηρίζει ότι έπασχε από σοβαρή επιλόχεια ψύχωση και βρισκόταν υπό ισχυρή φαρμακευτική αγωγή
Η Λίντσεϊ Κλάνσι
Axios: Αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν που ανακοίνωσε ο Τραμπ – Διαψεύδει η Τεχεράνη
Ο Τραμπ μιλάει για υπογραφές ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο - Διπλωμάτης υποστήριξε ότι η συμφωνία «μπαίνει σε λεπτομέρειες για όλα τα πυρηνικά ζητήματα» και «ικανοποιεί όλες τις αμερικανικές απαιτήσεις»
Ντόναλντ Τραμπ
Τρόμος για γυναίκα στη Βρετανία: Η στιγμή που 51χρονος την παρασύρει με αυτοκίνητο και τη χτυπά με ρόπαλο μπέιζμπολ
Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Δικαστήριο του Στέμματος του Χαλ και, μετά από τριήμερη διαδικασία, οι ένορκοι έκριναν τον 51χρονο ένοχο για απόπειρα δολοφονίας
Ο 51χρονος Βρετανός, Lawrence Worville που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του γυναίκα και στη συνέχεια τη χτύπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ
Ο Τραμπ διακηρύττει το τέλος του πολέμου με το Ιράν - Υπογραφές ακόμα και το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη
Ρεπορτάζ του BBC για 6 βασικά αιτήματα της Τεχεράνης προκειμένου να βάλει την υπογραφή της σε συμφωνία με την Ουάσινγκτον για τη λήξη της στρατιωτικής σύγκρουσης - Καμία αντίδραση μέχρι στιγμής από το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ