Κόσμος

Ισραήλ: Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ – Δύο τραυματίες

Οι σειρήνες ήχησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.08.2024) στο Ισραήλ, όταν ένας αξιωματικός και ένας στρατιώτης των IDF τραυματίστηκαν ελαφρά σε πλήγμα ρουκέτας που εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ σε περιοχή στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με τον στρατό.

Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός οι στόχοι αναχαιτίστηκαν από το Iron Dome, όμως μία ρουκέτα έπεσε στο κιμπούτς Ayelet HaShahar στο βόρειο Ισραήλ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά ένας αξιωματικός του Ισραηλινού Στρατού και ένας στρατιώτης.

Είχαν προηγηθεί νωρίτερα συναγερμοί για ύποπτη διείσδυση μη επανδρωμένου αεροσκάφους σε διάφορες περιοχές κατά μήκος των βόρειων συνόρων, μεταξύ άλλων και στην Kiryat Shmona.

Λίγο μετά την ενεργοποίηση των σειρήνων των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, οι IDF δήλωσαν ότι το περιστατικό που προκάλεσε τους συναγερμούς είχε λήξει και δεν διευκρίνισαν περαιτέρω.

 

Δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της ισραηλινής εφημερίδας «The Jerusalem Post» που επικαλείται δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg ανέφερε ότι η επίθεση κατά του Ισραήλ «αναμένεται άμεσα» και μάλιστα σε πολλαπλά μέτωπα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ – Είχε κατηγορήσει τον Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου για βιασμό
Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
Η Βιρτζίνια Τζούφρε
Ο πλανήτης ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Πάπα Φραγκίσκο - Το σφράγισμα του φέρετρου και η πορεία προς την ταφή
Ο τάφος του Πάπα Φραγκίσκου θα είναι λιτός, όπως εκείνος το είχε ζητήσει, από μάρμαρο Λιγυρίας (επαρχία της βόρειας Ιταλίας), από τη γη της καταγωγής των παππούδων του
Πάπας Φραγκίσκος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου