Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου έβαλε το κράνος του και πήγε στη Λωρίδα της Γάζας

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου έβαλε το κράνος του και πήγε στη Λωρίδα της Γάζας
Φωτογραφία Reuters

«Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη», ήταν το μήνυμα του Μπέντζαμιν Νετανιάχου στα στρατεύματα του Ισραήλ που βρίσκονται στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα (26.11.2023) εκεί ο πρωθυπουργός της χώρας.

«Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους, μέχρι τη νίκη. Τίποτα δεν θα μας σταματήσει», είπε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου απευθυνόμενος σε στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ που βρίσκονται στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του.

«Έχουμε τρεις στόχους σε αυτόν τον πόλεμο: να εξοντώσουμε τη Χαμάς, να πάρουμε πίσω όλους τους δικούς μας που απήχθησαν και να φροντίσουμε ώστε η Γάζα να μην καταστεί ξανά απειλή για το Ισραήλ», πρόσθεσε.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε την ισχύ, το σθένος, τη βούληση και την αποφασιστικότητα να πετύχουμε όλους τους στόχους του πολέμου και θα τους πετύχουμε», συνέχισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο, ο Νετανιάχου επισκέφθηκε και μία από τις σήραγγες της Χαμάς που ανακάλυψε ο ισραηλινός στρατός.

Αργότερα απόψε ο Νετανιάχου θα μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, όπως ανέφερε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Face the Nation του δικτύου CBS.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, AFP, Reuters και Times of Israel / Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις