Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ισραήλ: «Σκότωσαν τη μητέρα μου με 14 σφαίρες καλάσνικοφ – Είχε καραμέλες στα χέρια»

Ισραήλ: «Σκότωσαν τη μητέρα μου με 14 σφαίρες καλάσνικοφ – Είχε καραμέλες στα χέρια»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της σφαγής που πραγματοποίησαν οι τρομοκράτες της Χαμάς το Σάββατο κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ. Μία γυναίκα περιγράφει πώς δολοφονήθηκε η μητέρα της, η οποία – όπως αφηγείται – σκοτώθηκε με καραμέλες στα χέρια γιατί πήγαινε να επισκεφτεί τα εγγόνια της.

Η Λιόνα Μπενσίλ, μίλησε στην τηλεόραση του Mega και περιέγραψε όσα έζησε κατά τις πρώτες ώρες της ένοπλης επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ.

Η ίδια σημείωσε: «Είδα τη μητέρα μου και ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί κρατούσε το νεογέννητο μωρό μου, όμως δεν ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπα, ότι θα ήταν η τελευταία φωτογραφία του παιδιού μου με τη μαμά μου». 

Συνέχισε λέγοντας: «Μόλις έλαβα το μήνυμα ότι υπήρχαν 30 τρομοκράτες της Χαμάς στα σπίτια μας που προσπαθούν να τους σφαγιάσουν όλους, προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον σύζυγό μου για να δω τι γίνεται με τα παιδιά μου και δεν απαντούσε στις κλήσεις».

Όταν έφτασαν τα αδέρφια της στο σπίτι, ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, η οποία δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες από καλάσνικοφ: «Ανησυχούσα. Και η μητέρα μου δεν απαντούσε στις κλήσεις. Η Χαμάς είχε τον έλεγχο του κιμπούτς μας για επτά ώρες, σφαγιάζοντας παιδιά και σκοτώνοντας ανθρώπους. Είπα στα αδέρφια μου να έρθουν και να σώσουν την οικογένειά μου. Όταν έφτασαν τα αδέρφια μου, είδαν τη μητέρα μου στο έδαφος, με 14 τρύπες καλάσνικοφ στο σώμα της. Ερχόταν στα παιδιά μου. Είχε καραμέλες στα χέρια της, ήταν μόλις 65 ετών».

 

Τέλος, σημείωσε: «Ξέρετε είμαι τόσο χαρούμενη που η οικογένειά μου είναι καλά και δεν έφτασαν στα παιδιά μου γιατί υπήρξαν οικογένειες που σφαγιάστηκαν τα παιδιά τους. Όμως πήγαν στη μητέρα μου και δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι σκοτώθηκε με αυτόν τον τρόπο, 14 τρύπες καλάσνικοφ».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις