Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ισραήλ: Στρατιώτες χορεύουν μεθυσμένοι σε ένα τρελό πάρτι με τραγουδιστή

Ισραήλ: Στρατιώτες χορεύουν μεθυσμένοι σε ένα τρελό πάρτι με τραγουδιστή

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στα social media με μεθυσμένους στρατιώτες του Ισραήλ να γλεντούν σε στρατόπεδο παρέα με τον Avihu Pinhasov, έναν καλλιτέχνη της χώρας, σε ένα… τρελό πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph, που επικαλείται ισραηλινά ΜΜΕ, ο Avihu Pinhasov κλήθηκε σε μια στρατιωτική βάση των IDF στα βόρεια του Ισραήλ – εκεί που δίνονται οι μάχες με τη Χεζμπολάχ – για να τους εμψυχώσει και να τονώσει το ηθικό τους, στο τρελό πάρτι που στήθηκε.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ο Avihu Pinhasov εμφανίζεται στη βάση μέσα σε έναν εκσκαφέα, φορώντας ρούχα βεδουίνου, γυαλιά σκι και κρατώντας μια σημαία του Ισραήλ ενώ από κάτω φαίνονται δεκάδες κινητά να τραβούν βίντεο.

Τα επόμενα πλάνα αποκαλύπτουν το τρελό γλέντι που στήθηκε στην ισραηλινή βάση, όπου ο Avihu Pinhasov έχει γδυθεί και φοράει μόνο ένα φανταχτερό εσώρουχο ενώ κάθεται στους ώμους ενός στρατιώτη των IDF και σφίγγει τους δικεφάλους του μπροστά στο πλήθος.

Ξέφρενος χορός, τραγούδια και μια βουτιά του Pinhasov πάνω στους στρατιώτες, οι οποίοι χορεύουν γυμνόστηθοι, συνθέτουν το βίντεο από το τρελό πάρτι που στήθηκε στην ισραηλινή βάση και προκάλεσε την οργή όσων το είδαν αλλά και την αντίδραση της ηγεσίας των IDF.

Στο ίδιο βίντεο, φαίνονται στρατιώτες να χορεύουν κρατώντας και κουνώντας στον αέρα τα όπλα τους. Οι συγκεκριμένοι αποπέμφθηκαν από το στράτευμα ενώ οι υπόλοιποι δέχθηκαν αυστηρές ποινές για παραπτώματα μη στρατιωτικής συμπεριφοράς, αποκάλυψαν τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Δεν είναι σαφές σε ποιο τάγμα ανήκουν οι στρατιώτες που φαίνονται στο βίντεο, ωστόσο ο Avihu Pinhasov έγραψε στο Instagram για την εμφάνισή του πως «συνάντησε λιοντάρια στο όρος Ερμών», ένα βουνό στα βόρεια του Ισραήλ στα σύνορα με τον Λίβανο και τη Συρία.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι υποστηρικτές του Ισραήλ που έγραψαν αποθεωτικά σχόλια για την κίνηση του τραγουδιστή να επισκεφθεί και να διασκεδάσει τα στρατεύματα, εν μέσω πολέμου με τη Χαμάς και των χιλιάδων νεκρών – ανδρών, γυναικών και παιδιών – στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις