Κόσμος

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν περιοχή στα σύνορα Συρίας – Λιβάνου

Μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ βομβάρδισαν σήμερα περιοχές κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού, κοντά στα σύνορα με το Λίβανο, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Συρίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Κάτοικοι της Δαμασκού δήλωσαν πως άκουσαν σφοδρές εκρήξεις.

“Ο ισραηλινός εχθρός επιτέθηκε εναντίον της Συρίας στοχοθετώντας δύο περιοχές που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις στην επαρχία της Δαμασκού: τον τομέα της Ντίμας και εκείνον του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού” μετέδωσε το συριακό δίκτυο.

Το τηλεοπτικό δίκτυο της Χεσμπολάχ του Λιβάνου, το al- Manar, μετέδωσε επίσης ότι ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν ποεριοχές κοντά στο αεροδρόμιο της Ντίμας.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φαρσέρ του Πούτιν σε διατεταγμένη υπηρεσία: Πώς οι Vovan και Lexus μετέτρεψαν τη φάρσα σε όπλο του υβριδικού πολέμου – Στη λίστα των «θυμάτων» τους ο Θάνος Ντόκος
Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος πίστευε ότι συνομιλούσε με συνεργάτη του Ζελένσκι - Το ΑΙ αλλάζει τους κανόνες
Οι Ρώσοι φαρσέρ Βλαντίμιρ Κουζνέτσοφ (Vovan), αριστερά, και ο Αλεξέι Στολιάροφ (Lexus), δεξιά 76