Κόσμος

Ισχυρός σεισμός πάνω από 7 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός μεγέθους 7 βαθμών σημειώθηκε το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) της Πέμπτης (21.01.2021) στην θαλάσσια περιοχή νότια των Φιλιππίνων, ανακοίνωσε το αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Το μέγεθος του σεισμού στις Φιλιππίνες μετρήθηκε στους 6,8 βαθμούς από το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), το οποίο τοποθετεί το επίκεντρό του σε βάθος 122 χιλιομέτρων.

Αρχικά, το EMSC κατέγραψε μέγεθος 7,2 βαθμών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Τραμπ με την ΕΕ για τα πρόστιμα σε αμερικανικές εταιρείες: «Θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα – Οι ΗΠΑ δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης»
«Οι κυρώσεις θα ανατραπούν πλήρως και αναμένουμε ότι θα επιβληθούν σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημαντικοί δασμοί το συντομότερο δυνατό», τόνισε μεταξύ άλλων
Ντόναλντ Τραμπ