Κόσμος

Ιταλία: 2.436 νέα κρούσματα κορονοϊού και 57 νεκροί – Στο 1% η θετικότητα, το χαμηλότερο ποσοστό του 2021

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία ανακοινώθηκαν 2.436 κρούσματα κορονοϊού, ενώ  57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Οι μολύνσεις χθες ήταν 2.557, με 73 θανάτους.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 238.632 διαγνωστικά τεστ, το 1% από τα οποία προέκυψε θετικό. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό από την αρχή του έτους.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της Ιταλίας σήμερα βρίσκονται 48 λιγότεροι ασθενείς με Covid-19, σε σχέση με χθες. Στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 295 λιγότεροι. Από την εμφάνιση της πανδημίας, στην χώρα μολύνθηκαν 4.230.153 άνθρωποι και έχασαν την ζωή τους 126.472.

Σε ό,τι αφορά τις περιφέρειες με τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Λομβαρδία (436) και ακολουθούν η Καμπανία (307) με πρωτεύουσα την Νάπολη και η Σικελία (234).

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Καρφί» του βασιλιά Καρόλου στον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Το πένθος μπορεί να θολώσει τη λογική και τη μνήμη»
Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ισχυρίζεται σε βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του είπε «να είσαι σίγουρος, θα την ξεχάσουμε σύντομα» μετά τον θάνατό της
Πριγκίπισσα Νταϊάνα και βασιλιάς Κάρολος
Αποκάλυψη σοκ για τον βασιλιά Κάρολο: «Θα ξεχάσουμε πολύ σύντομα την Νταϊάνα» είχε πει στον αδερφό της
Ο Τσαρλς Σπένσερ αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του την έντονη σύγκρουση που, όπως υποστηρίζει, είχε με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα
King Charles III: Pictured Archives : Prince Charles and Princess Diana attending the Cannes Film Festival on 15th May, 1987 in Cannes, France.