Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ιταλία: Αυτοκτόνησε ο 48χρονος που σκότωσε σύζυγο και τραυμάτισε γείτονες

Ιταλία

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Ιταλία. Ένας 48χρονος άνδρας στην Καζέρτα σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε πέντε γείτονές του, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το φονικό έγινε γιατί η άτυχη Άννα Καρουζόνε απείλησε τον άντρα της πως θα τον εγκατέλειπε. Η υπόθεση έχει σοκάρει ολόκληρη την Ιταλία.

Η μικρή πόλη Μπελόνα, έξω από την Καζέρτα της Κάτω Ιταλίας, όπου έμενε η οικογένεια Μάνγκο βίωσε λεπτό προς λεπτό το οικογενειακό δράμα. Είδε τον 48χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να πυροβολεί φωνάζοντας “σκότωσα τη γυναίκα μου”.

Την ώρα του φονικού, μέσα στο σπίτι ήταν και η 14χρονη κόρη του ζευγαριού. Το κορίτσι κατάφερε να φύγει πριν πάθει, σωματικά, το παραμικρό. Όλα έγιναν σχεδόν στην είσοδο του σπιτιού. Εκεί βρίσκονταν το ζευγάρι όταν άρχισε να τσακώνετα, η Καρουζόνε είπε στον άντρα της ότι θα τον άφωνε κι εκείνος τη σκότωσε εν ψυχρώ.

Η άτυχη Άννα Καρουζόνε – Φωτογραφία Facebook

Έτσι έγινε το φονικό στην Ιταλία

Ο Μάνγκο, ιδιωτικός φρουρός, διατηρούσε στενές σχέσεις με μέλη της ιταλικής νεοφασιστικής οργάνωσης Φόρτσα Νουόβα («Νέα Δύναμη»).

Το απόγευμα της Δευτέρας (22.01.218) πήρε το κυνηγητικό του όπλο και σκότωσε τη γυναίκα του. Ενώ η σορός της ήταν μέσα σε λίμνη αίματος, εκείνος σε κατάσταση αμόκ είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και πυροβολώντας, φώναζε «σκότωσα τη γυναίκα μου».

Από τις 16:00 έως τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, η μικρή πόλη όπου ζούσε η οικογένεια έμοιαζε με εμπόλεμη ζώνη! Ο Μάνγκο ταμπουρώθηκε στο σπίτι και πυροβολούσε οποιονδήποτε πλησίασε.

Τραυμάτισε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους δυο γυναίκες και ο αρχηγός των καραμπινιέρων στη Μπελόνα. Ο Crescenzo Iannarella δέχτηκε τα σκάγια στο πρόσωπο.

Δεκάδες καραμπινιέροι κι αστυνομικοί είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι και προσπαθούσαν να πείσουν τον 48χρονο να παραδοθεί. Οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Μάνγκο απειλούσε ακόμη και να τινάξει το σπίτι στον αέρα.

Δεν μπόρεσε να τον μεταπείσει ούτε ο ίδιος ο πατέρας του.

Αλλά στις 21:30 άκουσαν έναν πυροβολισμό μέσα από το σπίτι.

Με το ίδιο όπλο

Με το όπλο που είχε νωρίτερα σκοτώσει τη 45χρονη σύζυγό του, ο Μάνγκο αφαίρεσε και τη δική του ζωή.

Ο Μάνγκο ήταν γνωστός στην περιοχή για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Δούλευε στο Τορίνο και είχε επιστρέψει στην Καζέρτα για να περάσει λίγες μέρες με την οικογένειά του.

Πηγή: corriere.it

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις