Κόσμος

Ιταλία: Ένα 5χρονο κορίτσι δολοφονήθηκε από την 23χρονη μητέρα του

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Παγωμάρα στην Ιταλία από την είδηση πως ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών δολοφονήθηκε από την 23χρονη μητέρα του.

Συγκεκριμένα η Έλενα Πάτι, ένα κοριτσάκι πέντε ετών, δολοφονήθηκε, έξω από την Κατάνη της Σικελίας από την 23χρονη μητέρα του.

Η 23χρονη είχε καταγγείλει στους καραμπινιέρους ότι η κόρη της είχε απαχθεί από τρείς ένοπλους άνδρες, μέσα από το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας, όμως, κατάλαβε αμέσως ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία: καμία κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας δεν είχε καταγράψει την απαγωγή, ενώ η οικογένεια της μικρής είναι κάθε άλλο παρά πλούσια.

Σήμερα, τελικά, έπειτα από αλλεπάλληλες ανακρίσεις, η μητέρα της Έλενα παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την κόρη της και ότι έθαψε το πτώμα σε χωράφι που απέχει περίπου διακόσια μέτρα από το σπίτι τους.

Όπως διαπιστώθηκε, η δολοφονία διαπράχθηκε λίγη ώρα αφότου η 23χρονη παρέλαβε την κόρη της από τον παιδικό σταθμό. Έως τώρα, δεν κατάφερε να εξηγήσει για ποιό λόγο στέρησε την ζωή από την μικρή Έλενα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ένα πιθανό κίνητρο είναι ότι οι γονείς της 5χρονης ήταν σε διάσταση και η μητέρα αισθανόταν έντονη ζήλια για το νέο δεσμό του συζύγου της.

Οι παππούδες του άτυχου παιδιού, σε κατάσταση σοκ, ζήτησαν να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να εξακριβωθεί αν υπήρξαν συνεργοί που μπορεί να είναι συνυπεύθυνοι για την δολοφονία της εγγονής τους.

https://youtu.be/Up32LjFrS6k

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Νότια Αφρική: Αγνοούμενος ξενοδόχος εντοπίστηκε μέσα στον κροκόδειλο που ανέσυρε αστυνομικός – Βρέθηκαν 12 παπούτσια στην κοιλιά του
Ο 59χρονος είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά ποταμού σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και ο κροκόδειλος να τον καταβροχθίσει - Κινηματογραφική ανάσυρση του ζώου από την αστυνομία
Εναέρια επιχείρηση ανάκτησης σορού άνδρα που τον κατασπάραξε κροκόδειλος σε ποτάμι της Νοτίου Αφρικής
CNN: ΗΠΑ και Ισραήλ ετοιμάζονται για νέες επιθέσεις στο Ιράν – Στόχος ενεργειακές υποδομές και πρόσωπα «κλειδιά»
Η πρόθεση θα ήταν να διεξαχθεί μια σύντομη πολεμική εκστρατεία για να πιεστεί το Ιράν σε περαιτέρω παραχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις, λέει το δημοσίευμα
Ισραηλινά stealth μαχητικά τύπου F-35I
Ντόρις Φίσερ: Η πρωτοπόρος συνιδρύτρια της Gap που έφερε επανάσταση στο casual ντύσιμο – Από ένα τζιν ξεκίνησαν όλα
Η Ντόρις Φίσερ πέθανε σε ηλικία 94 ετών - Σύμφωνα με την εταιρεία, ήταν εκείνη που εμπνεύστηκε το όνομα «Gap», ως αναφορά στο «generation gap» (χάσμα γενεών) μεταξύ γονιών και παιδιών
Οι ιδρυτές της GAP, Ντόρις και Ντον Φίσερ