Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ιταλία: Ένα 5χρονο κορίτσι δολοφονήθηκε από την 23χρονη μητέρα του

Ιταλία: Ένα 5χρονο κορίτσι δολοφονήθηκε από την 23χρονη μητέρα του
youtube

Παγωμάρα στην Ιταλία από την είδηση πως ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών δολοφονήθηκε από την 23χρονη μητέρα του.

Συγκεκριμένα η Έλενα Πάτι, ένα κοριτσάκι πέντε ετών, δολοφονήθηκε, έξω από την Κατάνη της Σικελίας από την 23χρονη μητέρα του.

Η 23χρονη είχε καταγγείλει στους καραμπινιέρους ότι η κόρη της είχε απαχθεί από τρείς ένοπλους άνδρες, μέσα από το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας, όμως, κατάλαβε αμέσως ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία: καμία κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας δεν είχε καταγράψει την απαγωγή, ενώ η οικογένεια της μικρής είναι κάθε άλλο παρά πλούσια.

Σήμερα, τελικά, έπειτα από αλλεπάλληλες ανακρίσεις, η μητέρα της Έλενα παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την κόρη της και ότι έθαψε το πτώμα σε χωράφι που απέχει περίπου διακόσια μέτρα από το σπίτι τους.

Όπως διαπιστώθηκε, η δολοφονία διαπράχθηκε λίγη ώρα αφότου η 23χρονη παρέλαβε την κόρη της από τον παιδικό σταθμό. Έως τώρα, δεν κατάφερε να εξηγήσει για ποιό λόγο στέρησε την ζωή από την μικρή Έλενα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ένα πιθανό κίνητρο είναι ότι οι γονείς της 5χρονης ήταν σε διάσταση και η μητέρα αισθανόταν έντονη ζήλια για το νέο δεσμό του συζύγου της.

Οι παππούδες του άτυχου παιδιού, σε κατάσταση σοκ, ζήτησαν να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να εξακριβωθεί αν υπήρξαν συνεργοί που μπορεί να είναι συνυπεύθυνοι για την δολοφονία της εγγονής τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις