Κόσμος

Ιταλία: Κοριτσάκι 2,5 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση πίτμπουλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ιταλία ένα κοριτσάκι δυόμιση ετών τραυματίστηκε σοβαρά όταν ξαφνικά του επιτέθηκε πίτμπουλ. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Σέστο Σαν Τζοβάνι κοντά στο Μιλάνο.

Η μικρή έπαιζε με το πίτμπουλ, μαζί με τη δίδυμη αδελφή της και με τη νεαρή θεία της στο Σέστο Σαν Τζοβάνι έξω από το Μιλάνο στη βόρεια Ιταλία.

Ξαφνικά, το πίτμπουλ επιτέθηκε στο δυόμισι ετών κοριτσάκι και η εικοσιπεντάχρονη θεία του προσπάθησε με κάθε τρόπο να το προστατέψει.

Κατάφερε να κλείσει τα δύο παιδιά στην τουαλέτα, και η ίδια για να γλυτώσει, βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και σκαρφάλωσε στον σωλήνα του φυσικού αερίου!

Οι γείτονες ειδοποίησαν τους πυροσβέστες, οι οποίοι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια, αλλά οι γιατροί έκαναν γνωστό ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Το πίτμπουλ βρίσκεται τώρα στα ιατρεία της κτηνιατρικής υπηρεσίας του δήμου του Σέστο Σαν Τζοβάνι, η οποία θα πρέπει να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρομακτικό βίντεο με ηλικιωμένη που «μπουκάρει» με το πατίνι της σε αγώνα στη Γερμανία και «ισοπεδώνει» τους ποδηλάτες
Η γυναίκα έκανε μπροστά για να βλέπει καλύτερα, το ατύχημα προκάλεσε σοκ, ενώ πολλοί από τους ποδηλάτες που έπεσαν στην άσφαλτο, έμειναν ξαπλωμένοι μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί
Γερμανία
Φρίκη στη Βρετανία: Καταδικάστηκε το γκέι ζευγάρι που κακοποίησε σεξουαλικά και δολοφόνησε το 13 μηνών μωρό που είχε υιοθετήσει
Εκπρόσωπος της Εισαγγελικής Αρχής, δήλωσε κατηγορηματικά ότι πρόκειται για μία από τις πιο φρικιαστικές και σοκαριστικές υποθέσεις που έχει χειριστεί ποτέ
Το βρέφος που κακοποιήθηκε 7