Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ιταλία: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 5χρονου Εϊτάν, του μοναδικού επιζώντα της τραγωδίας του τελεφερίκ (pics)

Ιταλία: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 5χρονου Εϊτάν, του μοναδικού επιζώντα της τραγωδίας του τελεφερίκ (pics)
Facebook

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από το πολύνεκρο δυστύχημα με το τελεφερίκ στην Ιταλία. Μοναδικός διασωθείς είναι ο 5χρονος Εϊτάν, ο οποίος ξύπνησε από το κώμα και αναζητεί τους δικούς του που όμως, είναι νεκροί…

Ο μικρός Ισραηλινός σώθηκε ως εκ θαύματος από την τραγωδία του τελεφερίκ στις ιταλικές Άλπεις την Κυριακή (23.05.2021).

 

Πού είναι η μαμά και ο μπαμπάς; Σοκαριστικά είναι τα πρώτα λόγια του Εϊτάν, ο οποίος συνήλθε από το κώμα στο νοσοκομείο του Τορίνο και δεν γνωρίζει πως έχασε τους γονείς του.

Επίσης, σκοτώθηκαν ο μικρότερος αδελφός του 5χρονου και οι παππούδες του στην καταστροφή όπου βρήκαν τραγικό θάνατο συνολικά 14 άνθρωποι, αναφέρει η Daily Mail.

Click4more: Ιταλία: Βελτιώνεται η υγεία του 5χρονου Εϊτάν του μόνου που διασώθηκε από το δυστύχημα με το τελεφερίκ

Ο 5χρονος ξύπνησε μπερδεμένος στο νοσοκομείο στο Τορίνο της Ιταλίας και ρώτησε τη θεία του, που βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι του, πού είναι οι γονείς του!

 

Το γενναίο αγόρι παραμένει στην εντατική, αλλά τώρα αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, αν και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ομιλία.

Ιταλία: Το δράμα του Εϊτάν

Στο δυστύχημα της 23ης Μαΐου ανάμεσα στους 14 νεκρούς σκοτώθηκαν η 26χρονη  μητέρα του Εϊτάν, ο 30χρονος πατέρας του, ο μόλις 2 ετών αδελφός του, Tom, ο 81χρονος παππούς του και η 71 ετών γιαγιά του, συνολικά πέντε από την ίδια οικογένεια.

Click4more: Τρεις συλλήψεις στην Ιταλία για την τραγωδία με την πτώση του τελεφερίκ

Άγνωστοι άνθρωποι, μαζί και ένας από τους διασώστες, έχουν αφήσει δώρα για τον Εϊτάν, ενώ τρεις οικογένειες έχουν, επίσης, προσφερθεί να τον υιοθετήσουν μετά την τραγωδία.

 

Την ίδια ώρα, ο 56χρονος Luigi Nerini, ιδιοκτήτης της εταιρείας τελεφερίκ, αντιμετωπίζει 30 χρόνια φυλάκισης για το δυστύχημα που έβαψε κόκκινες τις πλαγιές των ιταλικών Άλπεων.

φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις