Κόσμος

Ιταλία: Θύμα τηλεφωνικής φάρσας έπεσε η Τζόρτζια Μελόνι – Ρώσος ηθοποιός της παρουσιάστηκε ως Αφρικανός αξιωματούχος

Η Τζόρτζια Μελόνι έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας, όπως αποκάλυψε το ίδιο το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης της Ιταλίας.

Η φάρσα έγινε όταν κάποιος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διπλωματικό σύμβουλο της πρωθυπουργού της Ιταλίας. Παρουσιάστηκε ως πρόεδρος επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης και ζήτησε να συνομιλήσει τηλεφωνικά με την Τζόρτζια Μελόνι.

Ο διπλωματικός ακόλουθος της Ιταλίδας πρωθυπουργού την… πάτησε και του έδωσε στο τηλέφωνο την Τζόρτζια Μελόνι, η οποία έπιασε κανονικά την κουβέντα με τον φαρσέρ χωρίς να πάρει είδηση ότι επρόκειτο για πλάκα.

Η φάρσα στήθηκε στις 18 του περασμένου Σεπτεμβρίου από Ρώσους κωμικούς ηθοποιούς, όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Αφρικανό ηγέτη φέρεται να ζήτησε την γνώμη της Τζόρτζια Μελόνι σχετικά με την ουκρανική αντεπίθεση.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης της Ουκρανίας και στην καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης.

Ο διπλωματικός σύμβουλος της Τζόρτζια Μελόνι εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν, ενώ μέλη του κόμματός της, «Αδέλφια της Ιταλίας», σχολίασαν ότι «πρόκειται μόνο για απελπισμένη ρωσική προπαγάνδα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Ρωσία κατέρριψε δικό της μαχητικό αεροσκάφος στην Κριμαία», λέει το Κίεβο
«Προσπαθούσαν τόσο ενεργά να αποκρούσουν τις ουκρανικές επιθέσεις που κατέληξαν να καταρρίψουν το δικό τους αεροσκάφος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της Ουκρανίας, Ντμίτρο Πλετεντσούκ
Μαχητικό αεροσκάφος
Βόμβα σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου της RAI που ασχολείται με θέματα διαφθοράς - Έκρηξη και στο ΙΧ της κόρης του
Η εκπομπή του έχει ασχοληθεί επανειλημμένα με υποθέσεις διαφθοράς, με το οργανωμένο έγκλημα και με παράνομες εργολαβίες και ο Σιγκφρίντο Ρανούτσι είχε δεχθεί πολλές φορές απειλές κατά της ζωής του
Αστυνομία στην Ιταλία
2
Βοήθεια από την Τουρκία στη Γάζα για την ανάκτηση των σορών - Ο Τραμπ απειλεί τη Χαμάς μετά τις εκτελέσεις
Η Χαμάς επανέλαβε τη «δέσμευσή της» για την «εφαρμογή» της συμφωνίας κατάπαυσης που κλείστηκε σε έμμεσες διαπραγματεύσεις στην Αίγυπτο και να «επιστρέψει όλα τα εναπομείναντα λείψανα» ομήρων
Λωρίδα της Γάζας 1