Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ήθελε να σκοτώσει τον σύζυγό της και έστειλε στον άλλο κόσμο 13 ανθρώπους!

Ήθελε να σκοτώσει τον σύζυγό της και έστειλε στον άλλο κόσμο 13 ανθρώπους!

Η γυναίκα από το Πακιστάν ζούσε το δικό της προσωπικό δράμα. Είχε αναγκαστεί να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο με την βια έναν άνδρα που δεν αγαπούσε.

Αποφάσισε λοιπόν να πάρει δραστικά μέτρα. Να τον σκοτώσει με δηλητηριασμένο γάλα. Όμως, τελικά ξεκλήρισε όλη την οικογένεια.

Κι αυτό, γιατί ο σύζυγός της δεν ήπιε το γάλα. Το χρησιμοποίησαν σε ένα λάσι –ένα δημοφιλές ποτό της νότιας Ασίας με γιαούρτι—το οποίο ετοιμάστηκε για όλη την οικογένεια. Δεκατρείς άνθρωποι πέθαναν, μεταξύ αυτών ο σύζυγος, και δέκα τέσσερις νοσηλεύονται.

Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι έριξε δηλητήριο στο γάλα του συζύγου της.

«Η αστυνομία συνέλαβε την Άσια Μπίμπι καθώς και έναν άνδρα και τη θεία του που θεωρούνται συνεργοί και τους κατηγορεί για ανθρωποκτονία», είπε αξιωματούχος της αστυνομίας. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο άνδρας φέρεται να είναι ο εραστής της Μπίμπι και η θεία ο εγκέφαλος του σχεδίου δολοφονίας.

Οι αναγκαστικοί γάμοι, κυρίως ανηλίκων, είναι συχνό φαινόμενο στο Πακιστάν, κυρίως στις πιο φτωχές περιοχές και την ύπαιθρο, ενώ εκατοντάδες γυναίκες φονεύονται κάθε χρόνο σε «εγκλήματα τιμής».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις