Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηθοποιός κατηγορεί τον πρωταγωνιστή του Gossip Girl για βιασμό

Ed Westwick Kristina Cohen

Μετά τις αποκαλύψεις για Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και Κέβιν Σπέισι, η ηθοποιός Kristina Cohen κατηγορεί τον πρωταγωνιστή του Gossip Girl Ed Westwick για βιασμό.

Ο πρωταγωνιστής του Gossip Girl Ed Westwick διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα έγραψε για βιασμό στο facebook η Kristina Cohen. Σε μακροσκελή της ανάρτηση στο facebook η Kristina Cohen κατηγόρησε τον Ed Westwick για βιασμό. Η 27χρονη ηθοποιός του Ladies Like Us υποστήριξε ότι τη βίασε στο σπίτι του στο Hollywood Hills τον Φεβρουάριο του 2014.

Ο Ed Westwick αρνείται τους ισχυρισμούς σε ανάρτησή του. “Δεν ξέρω αυτή τη γυναίκα. Ποτέ δεν πίεσα καμία γυναίκα. Και σίγουρα δεν βίασα ποτέ καμία γυναίκα”, έγραψε ο Βρετανό ηθοποιός. Η Kristina Cohen ισχυρίστηκε ότι πήγε στο σπίτι του 30χρονου ηθοποιού για δείπνο με τον παραγωγό Kaine Harling με τον οποίο έβγαινε το 2013. Ο Ed Westwick τότε πρότεινε να κάνουν τρίο. Η 27χρονη τότε κατέληξε να κοιμηθεί για λίγο.

“Ξύπνησα ξαφνικά και είχα τον Ed πάνω μου με τα δάχτυλά του να μπαίνουν στο σώμα μου. Του είπα να σταματήσει αλλά ήταν δυνατός. Πάλεψα όσο σκληρά μπορούσα. Άρπαξε το πρόσωπό μου στα χέρια του και με ταρακουνούσε λέγοντάς μου ότι θέλει να με γ@@@. Είχα παραλύσει. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω ή να κινηθώ. Με κράτησε κάτω και με βίασε”.

Η σκοτεινή περίοδος και ο βιασμός από τον Ed Westwick

Η 27χρονη ηθοποιός είχε προσπαθήσει να πείσει τον Harling, που ήταν φίλος με τον Westwick, να φύγουν λίγο πριν την επίθεση. Της ζήτησε όμως να μείνουν λίγο παραπάνω. “Ήθελα να φύγω όταν ο Ed πρότεινε να κάνουμε τρίο. Ο παραγωγός δεν ήθελε να τον κάνει να αισθανθεί περίεργα με το να φύγουμε. Ο Ed επέμεινε να μείνουμε για δείπνο. Είπα ότι ήμουν κουρασμένη και ήθελα να φύγω. Ο Ed μου πρότεινε να ξαπλώσω στον ξενώνα. Ο παραγωγός μου είπε ότι θα μείνουμε άλλα 20 λεπτά να εξομαλυνθεί η κατάσταση και μετά θα φύγουμε”.

H Cohen δήλωσε στο Hollywood Reporter πως μετά τον βιασμό ήταν σοκαρισμένη. Έφυγε τελικά το επόμενο πρωινό ενώ ο Harling είχε φύγει νωρίτερα μέσα στη νύχτα. Μίλησε στον Harling για την επίθεση και την κατηγόρησε. “Ο παραγωγός έριξε το φταίξιμο σε μένα λέγοντάς μου ότι συμμετείχα ενεργά. Μου είπε ότι ο Ed έχει ανθρώπους να με κυνηγήσουν, να με καταστρέψουν και να ξεχάσω την καριέρα μου. Μου είπε ότι δεν υπάρχει τρόπος να πω ότι ο Ed με βίασε και ότι δεν θέλω να είμαι “αυτό το κορίτσι”.

Ο Harling ήταν παραγωγός στη σειρά Ladies Like Us όπου πραταγωνιστούσε η 27χρονη ηθοποιός. Η Cohen βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Την εποχή της επίθεσης διένυε μια σκοτεινή περίοδο. “Η μητέρα μου πέθαινε από καρκίνο και δεν είχα σύστημα υποστήριξης ή τον χρόνο να επεξεργαστώ και να ασχοληθώ με τα επακόλουθα του βιασμού. Έθαψα τον πόνο και την ενοχή μου για όσα βίωνα μετά τον χαμό της μητέρας μου τρεις μήνες μετά. Ακόμα και τώρα αγωνίζομαι με συναισθήματα ενοχής. Ότι με κάποιον τρόπο έφταιγα. Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτά τα συναισθήματα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις