Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Iuliana Tudos: Συνελήφθη ύποπτος για την άγρια δολοφονία της

Iuliana Tudos: Συνελήφθη ύποπτος για την άγρια δολοφονία της

– Μια σύλληψη για τον φόνο της ομογενούς
– Άνδρας 31 ετών ο ύποπτος
– Δεκάδες σπαρακτικά μηνύματα για τον άδικο της 22χρονης
– Τρεις μέρες μετά βρέθηκε το πτώμα της
– Εικόνες και βίντεο

Ένας άνδρας 31 ετών συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της Ελληνο- Ρωσίδας Iuliana Tudos, που βρέθηκε νεκρή στις 27 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Μέχρι τώρα η αστυνομία δεν έχει δώσει τα ακριβή του στοιχεία.

Σπαρακτικά μηνύματα από συγγενείς και φίλους

Η καλύτερη φίλη της από τη Λευκωσία Ελένη Σακκά αποχαιρέτησε την 22χρονη ομογενή Iuliana Tudos με συγκινητικά μηνύματα στο facebook. “RIP άγγελέ μου. Αντίο άγγελέ μου. Αντίο μοναδική πραγματική μου φίλη” ήταν το συγκινητικό μήνυμα που συνόδευε μια κοινή τους φωτογραφία.

Η άτυχη 22χρονη ομογενής Iuliana Tudos βρέθηκε μαχαιρωμένη στην κοιλιά και με χτυπήματα στο κεφάλι. Φέρεται να δέχτηκε επίθεση ενώ έκοψε δρόμο από το Finsbury Park για να γυρίσει σπίτι της. Οι αρχές τη βρήκαν νεκρή 3 μέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της.

Iuliana Tudos

Η σορός της βρέθηκε σε “τρομερή κατάσταση” σε κτίριο δίπλα από αθλητικό κέντρο και μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά και είχε τραύματα στο κεφάλι.

Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα για να συγκεντρωθούν χρήματα για την κηδεία της Iuliana Tudos. Τα αγαπημένα της πρόσωπα αποτίουν φόρο τιμής στη δημοφιλή 22χρονη ομογενή Iuliana Tudos που ήταν γνωστή και ως Julie ή Juliana.

H Iuliana Tudos είχε ξεκινήσει να εργάζεται στη διάσημη παμπ World’s End στο Camden και ήταν πολύ αγαπητή στους συναδέλφους και τους θαμώνες.

Κατηγορούν τις αρχές φίλοι της Iuliana Tudos

Φίλοι και συγκάτοικοι της Iuliana Tudos απηύθυναν εκκλήσεις μετά την εξαφάνισή της για να τη βρουν. Είχαν κανονίσει να βρεθούν για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι που τους κινητοποίησε καθώς δεν ήταν στον χαρακτήρα της.

Οι φίλοι της επέκριναν τις αρχές, τονίζοντας ότι οι αξιωματικοί αντιμετώπισαν την εξαφάνισή της ως “μεσαίου κινδύνου” όταν δηλώθηκε αρχικά η εξαφάνισή της. Αυτό παρά το γεγονός πως όλοι υπογράμμιζαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα της.

“Τελείωσα με την αστυνομία. Συνήθως για ενηλίκους ο κίνδυνος είναι χαμηλός αλλά θεώρησαν την υπόθεση “μεσαίου κινδύνου” επειδή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη συμπεριφορά” είχε γράψει η φίλη της Iuliana Tudos, Laszlo Judit.

Η αστυνομία από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες τονίζοντας πως πήραν την υπόθεση σοβαρά από την αρχή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις