Κόσμος

Ιβάνκα Τραμπ η… ατρόμητη! “Όταν διαφωνώ με τον πατέρα μου του το λέω”

Η Ιβάνκα Τραμπ δεν συμφωνεί πάντα με τον πατέρα της, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, και δεν διστάζει να του το πει, δήλωσε σήμερα η νεαρή επιχειρηματίας, που έχει αναλάβει επισήμως καθήκοντα στενού συμβούλου του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

«Λέω συχνά τη γνώμη μου και ο πατέρας μου συμφωνεί με εμένα σε τόσα πολλά θέματα. Όμως όταν αυτό δεν συμβαίνει, εκείνος γνωρίζει ποια είναι η άποψή μου», επισήμανε η Ιβάνκα Τραμπ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. «Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να κάνεις να ακουστεί η φωνή σου» επανέλαβε.

«Επομένως όταν δεν συμφωνώ με τον πατέρα μου, εκείνος το γνωρίζει και εγώ του μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια. Και όταν συμφωνώ μαζί του, τον υποστηρίζω πλήρως, στηρίζω το πρόγραμμά του και ελπίζω ότι αποτελώ ατού για εκείνον και τον επηρεάζω θετικά».

«Όμως δεν πιστεύω ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό εάν έφερνα στο φως της δημοσιότητας όλα τα θέματα για τα οποία δεν συμφωνούμε» τόνισε η 35χρονη επιχειρηματίας, που υπογράμμισε επιπλέον ότι λόγω της διακριτικότητάς της ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την επιρροή που ασκεί στον πατέρα της.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου απέκτησε μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον πατέρα της ένα γραφείο στον Λευκό Οίκο, αν και δεν εργαζόταν επίσημα για την αμερικανική κυβέρνηση, κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτήματα και επικρίσεις.

Τελικά γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι θα απασχολείται ως στέλεχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αμισθί, όπως ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ.

«Σέβομαι το γεγονός ότι είναι διατεθειμένος να ακούει πάντα. Έτσι ήταν στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Έτσι είναι ως πρόεδρος», σημείωσε η Ιβάνκα Τραμπ, την οποία καταγράφει συχνά ο τηλεοπτικός φακός στο πλευρό του πατέρα του στις σημαντικές συναντήσεις τους με ξένους ηγέτες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σημάδια ότι το πληγωμένο Ιράν είναι έτοιμο να διαπραγματευτεί ξανά – Γιατί χρειάζεται επειγόντως μία παύση στις εχθροπραξίες
Τα μηνύματα που διαβιβάστηκαν από την Τεχεράνη μέσω μεσαζόντων, δείχνουν ότι το Ιράν επιδιώκει την επιστροφή στις συνομιλίες αν οι ΗΠΑ μείνουν εκτός των επιθέσεων
Άνθρωποι μπροστά από κατεστραμμένο κτίριο στην Τεχεράνη
Πάνω από 40 νεκροί και 200 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα - Οι μισοί πέθαναν στην προσπάθειά τους να πάρουν τρόφιμα
Συγγενείς των νεκρών έφθασαν σήμερα στο νοσοκομείο Νάσερ για να θρηνήσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Γυναίκες και παιδιά έκλαιγαν δίπλα σε σορούς τυλιγμένες σε λευκά σάβανα
Πενθούσες αντιδρούν κατά τη διάρκεια της κηδείας Παλαιστίνιου που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας, κοντά σε κέντρο διανομής στη Ράφα