Κόσμος

“Λήξη” συναγερμού στο μουσείο Πούσκιν στην Μόσχα [pics, vid]

Φωτιά είχε ξεσπάσει νωρίτερα στο θρυλικό μουσείο Πούσκιν στην Μόσχα. Το μουσείο διαθέτει την μεγαλύτερη συλλογή τέχνης σε όλη την Ευρώπη.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα από τα κτίρια του Πούσκιν. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άρχισε να ξεπροβάλλει καπνός από την οροφή του κτιρίου, και μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική η φωτιά είχε επεκταθεί.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σύστημα εξαερισμού του μουσείου στο τμήμα με τις ιδιωτικές συλλογές. 30 άνθρωποι το εγκατέλειψαν, και στο σημείο επιχείρησαν 20 οχήματα της πυροσβεστικής.

Τελικά η φωτιά έσβησε χωρίς να καταστραφεί κάποιο έκθεμα
pouskin

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS