Κόσμος

Καημένη Μαράια Κάρεϊ, ξέχασες τους στίχους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μαράια Κάρεϊ δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά το «Auld Lang Syne» που είναι σαν ύμνος για τον ερχομό του νέου έτους. Όμως, υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα.

Στο βίντεο η τραγουδίστρια φοράει ένα λαμπερό φόρεμα και είναι περιτριγυρισμένη από χιόνια. Τραγουδά a capella τον ύμνο, αλλά σταματά και παραδέχεται: «Δεν ξέρω πώς πηγαίνει… και δεν μπορούσα ποτέ να το προφέρω σωστά».

Το βίντεο της Μαράια Κάρεϊ κλείνει με το μήνυμα: «Σας αγαπώ! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Ας ελπίσουμε για καλύτερες, καλύτερες μέρες, το 2021 και στη συνέχεια».

Το τραγούδι προέρχεται από ένα ποίημα του 1788, του εθνικού ποιητή της Σκωτίας, Ρόμπερτ Μπερνς, στο οποίο έχει προστεθεί παραδοσιακός λαϊκός ρυθμός.

Η φράση «for auld lang syne» αντιστοιχεί στο «όπως τον παλιό καιρό». Είναι ένα ποίημα που καλεί στη διατήρηση των παλαιότερων, αγαπημένων μας φιλιών. Συνδέεται με τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, μία περίοδο που οι άνθρωποι συναντιούνται για να θυμηθούν τις παλιές χαρές και θλίψεις, ειδικά εκείνες που πέρασαν μαζί ο ένας παρέα με τον άλλον.

Δείτε το βίντεο 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Προκαλεί το τουρκικό ΥΠΕΞ για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Άκυρες οι NAVTEX, δεν έχουμε δώσει ακόμη άδεια»
Η Άγκυρα επικαλείται τα όρια που έχει γνωστοποιήσει στα Ηνωμένα Έθνη από τις 18 Μαρτίου 2020 - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Σαφές το διεθνές δίκαιο της θάλασσας
Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου το γαλλικό πλοίο ABEILLE MARENGO, ενόψει των υποθαλάσσιων ερευνών για το έργο Great Sea Interconnector. Tο γαλλικό πλοίο αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τις προπαρασκευαστικές εργασίες που συνδέονται με την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο.  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 156