Κόσμος

Καιρός: Τρεις νεκροί από τους θυελλώδεις ανέμους στην Ιταλία

Οι δύο καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε, ενώ ο τρίτος σκοτώθηκε από δέντρο που σμπαράλιασε το αυτοκίνητό του.

Οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν σε όλη την Ιταλία, προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων στην ευρύτερη περιφέρεια της Ρώμης.

Στην πόλη Φροζινόνε, εξαιτίας του ανέμου κατέρρευσε τοίχος ο οποίος και καταπλάκωσε δυο ηλικιωμένους. Η μεταφορά τους στο νοσοκομείο ήταν μάταιη. ‘Αλλοι δυο άνθρωποι, εβδομήντα επτά και εβδομήντα ετών, τραυματίσθηκαν σοβαρά.

Στην περιοχή Γκουϊντόνια, κοντά στην Ρώμη, ένας άνδρας σαράντα πέντε ετών έχασε την ζωή του από πτώση δέντρου. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κατεστράφη ολοσχερώς και ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο πρώτων βοηθειών.

Λόγω της κακοκαιρίας, τέλος, ο δήμος της Ρώμης αποφάσισε όπως το αρχαιολογικό πάρκο του Κολοσσαίου να κλείσει σήμερα νωρίτερα τις πύλες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που αναφέρονται στα έγγραφα Επστάιν – Ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κερτ Κομπέιν και Ρόμπερτ ντε Νίρο
Η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάποια εμπλοκή στην υπόθεση καθώς θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αναφορές σε δημοσιεύματα στους φακέλους της έρευνας
Τζέφρι Επστάιν
CBS: Ο Τραμπ έδωσε το «πράσινο φως» στο Ισραήλ για χτύπημα στο Ιράν, αν αποτύχουν οι συνομιλίες για τα πυρηνικά
Ο Νετανιάχου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οποιαδήποτε συμφωνία με το Ιράν θα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμα, αλλά και στο βαλλιστικό οπλοστάσιο
Τραμπ και Νετανιάχου