Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κακό παιδί! Ο Nemo… κατούρησε στο τζάκι κι έκανε τον Μακρόν να κοκκινίσει από ντροπή [vid]

Μακρόν σκύλος Nemo

Λένε πως “το παιδί σου και το σκυλί σου, όπως τα μάθεις”. Και μάλλον ο Εμανουέλ Μακρόν με τον Nemo, δεν κάνει καλή δουλειά.

Το δυο ετών λαμπραντόρ-γκριφόν, ο σκυλάκος που υιοθέτησε το ζεύγος Μακρόν όταν μετακόμισε στο Ελιζέ έγινε… πρωταγωνιστής μιας σύσκεψης του Γάλλου προέδρου. Όχι γιατί έκανε χαρές. Ούτε γιατί γάβγισε. Αλλά γιατί έκανε την ανάγκη του μέσα στο προεδρικό μέγαρο!

Ο Μακρόν είχε συνάντηση με υφυπουργούς και ενώ όλοι είχαν πάρει τις θέσεις τους και συζητούσαν, στο πλάνο εμφανίστηκε ο Nemo. Ο κατάμαυρος σκυλάκος δεν ενοχλεί κανέναν. Μέχρι που… σηκώνει το πόδι του μπροστά στο τζάκι και κάνει την ανάγκη του!

Κατακόκκινος Μακρόν

Ο Μακρόν και οι υφυπουργοί του κοιτούσαν αμήχανα τον Nemo ενώ έκανε ό,τι έκανε μπροστά στο τζάκι. “Αναρωτιόμουν τι είναι αυτός ο θόρυβος” λέει η υφυπουργός Οικολογίας Μπριν Πουαρσόν.

“Το κάνει συχνά;” ρώτησε ο Ζουλιέν Ντενομαρντί, υφυπουργός και πρώην σύμβουλος του Μακρόν.

“Όχι”, απαντάει γελώντας ο Γάλλος πρόεδρος και σχολιάζει χιουμοριστικά: “Προκαλέσατε μια απολύτως ασυνήθιστη συμπεριφορά στο σκύλο μου”.

“Κάνει κάτι αρκετά ασυνήθιστο”, λέει ο Μακρόν στο βίντεο που κατέγραψε το ειδησεογραφικό δίκτυο TF1 / LCI.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, όπως και οι υφυπουργοί του, έχουν… σκάσει στα γέλια. Ο Μακρόν έχει πάρει ένα… κατακκόκκινο χρώμα, ίσως και από ντροπή. Δεν είναι λίγο να κατουράει ο σκύλος σου μέσα στο Ελιζέ…

Δεν είναι ο… πρώτος

Ο Νέμο, ένα μαύρο λαμπραντόρ διασταύρωση με γκριφόν, δύο ετών, φωτογραφίζεται συχνά να συνοδεύει τον πρόεδρο και την σύζυγό του Μπριζίτ σε επίσημες υποχρεώσεις τους. Το προεδρικό ζεύγος τον υιοθέτησε τον Αύγουστο από ένα καταφύγιο ζώων.

Ωστόσο ο Νέμο δεν είναι ο πρώτος προεδρικός σκύλος που…παραφέρεται.

Τα σκυλιά του Νικολά Σαρκοζί λέγεται ότι είχαν προκαλέσει ζημιές χιλιάδων ευρώ στα έπιπλα του Μεγάρου. Ο δε “Σούμο”, το μαλτέζ μπισόν του Ζακ Σιράκ, που προφανώς δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη ζωή του κοινού θνητού (σκύλου) μετά την αποχώρηση από το Μέγαρο, χρειάστηκε να λάβει θεραπεία για κατάθλιψη αφού δάγκωσε τρεις φορές το αφεντικό του!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις