Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κακόγουστο πρωτοσέλιδο από το Charlie Hebdo: Ο Μακρόν αφήνει έγκυο την Τρονιέ [pic]

Κακόγουστο πρωτοσέλιδο από το Charlie Hebdo: Ο Μακρόν αφήνει έγκυο την Τρονιέ [pic]

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Charlie Hebdo προκαλεί με ένα πρωτοσέλιδό του. Για κάποιους μπορεί να είναι αστείο. Αλλά για τους περισσότερους είναι απλά εμετικό και κακόγουστο.

Το νέο τεύχος του περιοδικού, που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τα σκίτσα του, εμφανίζει τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας χαμογελαστό, να ακουμπά το χέρι του στην φουσκωμένη κοιλιά της 64χρονης συζύγου του, Μπριζίτ Τρονιέ.

Στο ίδιο μήκος και ο τίτλος του περιοδικού. «Θα κάνει θαύματα» γράφει το πρωτοσέλιδο, σχολιάζοντας με τον πλέον κακόψυχο τρόπο τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον 39χρονο νέο πρόεδρο της Γαλλίας και την 64χρονη σύζυγό του.

Στο Charlie Hebdo είναι τόσο περήφανοι για το νέο πρωτοσέλιδό τους, που το έκαναν φωτογραφία “προφίλ” και “εξωφύλλου” στη σελίδα τους στο Facebook.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο τεύχος του περιοδικού προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, με πολλούς να σχολιάζουν πως εκπέμπει μισογυνισμό και να θυμίζουν πως προεκλογικά το Charlie Hebdo είχε στηρίξει ουσιαστικά τον Μακρόν.

Το Charlie Hebdo δείχνει για ακόμη μια φορά πως μετά την τρομοκρατική επίθεση της 7ης Ιανουαρίου 2015, όταν τζιχαντιστές μαχητές είχαν εισβάλει στα γραφεία του περιοδικού και είχαν μακελέψει πολλά από τα στελέχη του, έχει χάσει το δρόμο του. Και κυρίως, δεν τιμά τους νεκρούς του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε