Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κακοκαιρία Κιαράν – Αγγλία: Μητέρα αγκαλιά με το μωρό της ξυπνά από τη στιγμή που το σπάει το παράθυρο δίπλα της

Κακοκαιρία Κιαράν – Αγγλία: Μητέρα αγκαλιά με το μωρό της ξυπνά από τη στιγμή που το σπάει το παράθυρο δίπλα της

«Τα τζάμια έπεφταν παντού. Νόμιζα ότι θα κατέρρεε το σπίτι». Μητέρα αγκαλιά με το μωρό της έζησε τον απόλυτο τρόμο, με την κακοκαιρία Κιαράν να «χτυπά» και την Αγγλία, όπου τα σχολεία έχουν κλείσει και οι μετακινήσεις έχουν περιοριστεί μόνο για σοβαρούς κι έκτακτους λόγους.

Το παρακάτω βίντεο που έχει καταγραφεί από την κάμερα της ενδοεπικοινωνίας, όσο η μητέρα από την Αγγλία κοιμόταν δίπλα στο μωράκι της, που ήταν στην κούνια του, είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Το παράθυρο ακριβώς δίπλα τους γίνεται χίλια κομμάτια, με τη μητέρα να αρπάζει το μωρό της και να δραπετεύει κυριολεκτικά από το σημείο.

«Πήγα για ύπνο και ξύπνησαν με τον άνεμο να γίνεται όλο και πιο δυνατός και απλά μου φαινόταν περίεργο όλο αυτό. Ένιωσα ότι έπρεπε να την βγάλω έξω και τότε ήταν που έσπασαν τα παράθυρα» είπε η Τζέσικα Ο’ Ράιλι στο Sky News.

 

«Ήταν πραγματικά τρομακτικό και μπήκα στιγμιαία σε κατάσταση επιβίωσης. Τα τζάμια έπεφταν παντού και την άρπαξα και έτρεξα έξω από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες. Νόμιζα ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε για να είμαι ειλικρινής».

Η Ο’Ράιλι έμεινε αγκαλιά με το μωρό της στο διάδρομο μέχρι να έρθουν οι ομάδες για να απομακρύνουν την ίδια και άλλους κατοίκους που επλήγησαν από την κακοκαιρία σε κοντινά ξενοδοχεία. Αλλά δεν έχει ιδέα πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της, καθώς όπως ανακάλυψε, το υπνοδωμάτιο δεν ήταν το μοναδικό δωμάτιο που επλήγη.

«Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στο σαλόνι και στην κουζίνα. Όλο το πίσω μέρος του σπιτιού μοιάζει να ανατινάχθηκε. Επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα και υπήρχαν παντού γυαλιά, στην κούνια της, στο κρεβάτι μου, σε όλο το πάτωμα. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε σύντομα, δεν είναι ασφαλές μέρος προς το παρόν για την κόρη μου», πρόσθεσε. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις