Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κακοκαιρία στην Τουρκία: Η στιγμή που λεωφορεία σχηματίζουν «τείχος» σε γέφυρα για να προφυλάξουν μοτοσυκλετιστές

Κακοκαιρία στην Τουρκία: Η στιγμή που λεωφορεία σχηματίζουν «τείχος» σε γέφυρα για να προφυλάξουν μοτοσυκλετιστές
Πηγή φωτογραφίας: video grab

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι 19 τραυματίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη από την σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε αρκετές περιοχές στην Τουρκία. Χθες, Δευτέρα (30/11), οι άνεμοι στην πρωτεύουσα έφτασαν και τα… 130 χλμ την ώρα!

Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε αρκετές περιοχές της Τουρκίας. Δέντρα και σκεπές σπιτιών ξεριζώθηκαν, ενώ σημειώθηκαν και σοβαρά ατυχήματα στους δρόμους. Βίντεο από την σφοδρή κακοκαιρία και τον κόσμο να προσπαθεί να προφυλαχθεί κάνουν από χθες τον γύρο των social media. 

Viral έχει γίνει και ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται λεωφορεία να έχουν σχηματίσει ένα «τείχος» για να προφυλάξουν μοτοσυκλετιστές που κινδύνευαν από τον άνεμο ενώ επιχειρούν να διασχίσουν την Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη. 

Δείτε το βίντεο:

Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Milliyet ένας οδηγός μοτοσυκλέτας, ο Οκτάι Μπαρακτάρ, περιέγραψε πώς επιχείρησε την Δευτέρα να διασχίσει τη γέφυρα με τη μηχανή του. «Ήμουν πεσμένος κάτω με τη μηχανή και δεν ήξερα πώς να γυρίσω πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο μοτοσυκλετιστής, εξηγώντας ότι τελικά τον συνόδεψε στην είσοδο της Γέφυρας ένας αστυνομικός.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις