Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλιφόρνια: Τα ένοχα μυστικά του σατανικού ζεύγους που βασάνιζε τα 13 παιδιά του!

Καλιφόρνια

– Κάθε μέρα και μια νέα, φρικιαστική αποκάλυψη για την δράση του ζεύγους από την Καλιφόρνια που βασάνιζε τα ίδια του τα παιδιά
– Η αδελφή της γυναίκας υποστηρίζει πως ο -μετέπειτα- σύζυγός της, την είχε απαγάγει σε ηλικία μόλις 16 ετών!
– Διέσχισαν τη χώρα και αφού τελικά επέστρεψαν, παντρεύτηκαν και η Λουίς δεν πήγε ούτε στις κηδείες των γονιών της!
– “Είναι νεκρή για μένα! Εύχομαι να υποφέρει σε ολόκληρη τη ζωή της” λέει η αδελφή της!
– Όλες οι νέες συνταρακτικές πληροφορίες της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο

Τα βασανιστήρια των παιδιών της οικογένειας Τέρπιν, η οποία όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη ζούσε στην Καλιφόρνια, έχουν προκαλέσε παγκόσμιο σοκ. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, από το 2010 όταν ζούσαν στο Τέξας είχε ξεκινήσει το μαρτύριο των παιδιών του ζεύγους. Τα άφηναν να κάνουν μπάνιο δυο φορές το χρόνο και τα έδερναν όταν έπλεναν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό! Ακόμη τους έβαζαν μπροστά τους φαγητό αλλά δεν τα άφηναν να φάνε!

Αυτά και άλλα πολλά φρικιαστικά έχουν ήδη αποκαλυφθεί, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες, νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Δημοσίευμα της Daily Mail επικεντρώνεται στην… αρχή του κακού. Δηλαδή το πώς ξεκίνησε η σχέση των δυο γονιών, του Ντέιβιντ και της Λουίς Τέρπιν.

Και όπως όλα δείχνουν και αυτή η πτυχή κρύβει ένοχα και σοκαριστικά μυστικά…

Καλιφόρνια

Είχε απαγάγει την μετέπειτα σύζυγό του! Τότε ήταν μόλις 16 ετών

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Τέρπιν είχε απαγάγει την τότε μαθήτρια ακόμη κοπέλα, με την οποία διατηρούσε σχέση, από το σχολείο της! Την πήρε από το Λύκειο όπου φοιτούσε και διέσχισαν τη χώρα σε ένα ταξίδι 1.000 μιλίων, ξεφεύγοντας για τον… έρωτά τους!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τέρπιν κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους του σχολείο στην πόλη Princeton, της δυικής Βιρτζίνια, να αφήσουν την 16χρονη Λουίς να φύγει μαζί του. Το περιστατικό έγινε περισσότερα από 30 χρόνια πριν και όταν έγινε, οι γονείς της φυσικά δεν είχαν ιδέα για όσα έλεγε ο άνδρας στους ανθρώπους του σχολείου.

Τις αποκαλύψεις αυτές έκαναν δύο από τα αδέλφια της Λουίς στην Daily Mail. Ντέιβιντ και της Λουίς Τέρπιν έφτασαν μέχρι το Τέξας, όπου τελικά εντοπίστηκαν και τελικά επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Η μικρότερη αδελφή της Λουίς, Teresa Robinette και ο ετεροθαλής αδελφός της, Billy Lambert αποκάλυψαν με λεπτομέρειες την διεστραμμένη ζωή του ζευγαριού που σόκαρε τις ΗΠΑ…

Είναι και οι δύο πεπεισμένοι πως το “σατανικό” ζευγάρι δεν θα βγει ποτέ από τη φυλακή.”Ελπίζω να υποφέρουν το ίδιο, αν όχι περισσότερο, από όσο υπέφεραν αυτά τα παιδιά”, λέει η Τερέζα σε μια μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη.

“Ελπίζω να βασανίζουν την αδελφή μου για την υπόλοιπη ζωή της. Έχω πλέον τέσσερα αδέλφια αντί για πέντε. Δεν υπάρχει στο οικογενειακό μας δέντρο. Είναι νεκρή για μένα. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο από οτιδήποτε το να μιλήσω ξανά με την Λουίς”, λέει γεμάτη θυμό!

Έτσι ξεκίνησε η σχέση του αρρωστημένου ζεύγους

Η 36χρονη σήμερα αδελφή της Λουίς, διηγείται το πώς ξεκίνησε η σχέση του ζευγαριού το 1984. Η μητέρα τους είχε επιτρέψει στην Λουίς να βγει ραντεβού με τον Ντέιβιντ, παρόλο που εκείνος ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερός της. Φοβόταν όμως να το πει στον σύζυγό της τι συνέβαινε, αφού εκείνος ήταν ιεροκήρυκας.

Καλιφόρνια

Τελικά το… έμαθε όταν το ζευγάρι έγινε καπνός! Ο Ντέιβιντ, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παντρευτεί την τότε έφηβη Λουίς, την απήγαγε και κατάφερε να οδηγήσει από την Καλιφόρνια στο Τέξας, πριν τον σταματήσουν οι αστυνομικοί και τον αναγκάσουν να επιστρέψει πίσω.

Click4more: Μέχρι και 94 χρόνια φυλακή στο «διαβολικό ζευγάρι» που βασάνιζε 13 παιδιά! “Καταπέλτης” το δικαστήριο

Αφού τελικά οι δύο νεαροί επέστρεψαν, η αδελφή της Λουίς υποστηρίζει πως για κάποιο λόγο οι γονείς τους εμφανίστηκαν σα να… άλλαξαν ρόλους! Όταν ο πατέρας της Louise έμαθε για την κίνηση αυτή και για τη σχέση, φέρεται να είπε: “Αυτή είναι η ζωή που θέλεις, είσαι ενήλικη τώρα, σε αγαπώ και θα είμαι πάντα ο μπαμπάς σου, αλλά τώρα μπορείς να προσέχεις τον εαυτό σου”!

Όπερ και εγένετο, αφού Ντέιβιντ και Λουίς πανρεύτηκαν λίγο καιρό μετά. Στην τελετή παραβρέθηκαν μόνο οι οικογένειες. Αμέσως μετά έφυγαν για το Τέξας όπου ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους. Και την κοινή αρρωστημένη πορεία τους, με θύματα τα ίδια τους τα παιδιά.

Καλιφόρνια Καλιφόρνια

Οι γονείς της Λουίς είχαν συνεχείς τριβές μετά τον γάμο της κόρης τους και τελικά χώρισαν.

Πλήγωσε τον πατέρα της ξανά!

Η φυγή της Λουίς και ο γάμος στην εφηβεία δεν ήταν, πάντως, η τελευταία φορά που θα πλήγωνε τον πατέρα της. Όταν εκείνος συνταξιοδοτήθηκε, το 2012, αποφάσισε να επισκεφθεί την κόρη του στην Καλιφόρνια.

Ήταν για εκείνον ένα όνειρο ζωής, αφού το ταξίδι αυτό θα σήμαινε πολλά. Κι αυτό διότι κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο δικός του πατέρας, την δεκαετία του 1940!

Καλιφόρνια

Όταν όμως είπε στην Λουίς για το σχέδιό του, εκείνη του είπε να μην πάει! Η μητέρα της πέθανε τον Φεβρουάριο του 2016. Ο -πρώην- σύζυγός της και πατέρας της Λουίς πέθανε μόλις τρεις μήνες αργότερα.

Η αδελφή της Λουίς υποστηρίζει πως και οι δυο γονείς τους, όταν ήταν ετοιμοθάνατοι, ζήτησαν από την Λουίς να τους επισκεφθεί. Δεν το έκανε…

Δεν ήρθε ούτε στις κηδείες“, λέει η αδελφή της. Η οποία επίσης αποκαλύπτει πως ο Ντέιβιντ είχε έναν εξαιρετικά υψηλό μισθό, με αποτέλεσμα η Λουίς να μην εργάζεται και να ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή. Με ακριβά σπίτια, αυτοκίνητα και πανάκριβα ρούχα.

Καλιφόρνια Καλιφόρνια

Μάλιστα πριν λίγους μήνες της μιλούσε για κάποια οικονομικά προβλήματα που είχε, με την Λουίς να της απαντά: “Μπορώ να σε ακούσω να μιλάς γι’ αυτό, αλλά δεν θα το κατανοήσω ποτέ, γιατί εμείς δεν είχαμε ποτέ κανένα οικονομικό πρόβλημα“…

Άθλιες οι συνθήκες στο Τέξας – Το πρώτο κεφάλαιο της φρίκης πριν την Καλιφόρνια

Οι εικόνες από τα δυο σπίτια της οικογένειας στο Τέξας έχουν ήδη έρθει στη δημοσιότητα. Στο πρώτο, μάλιστα, σοκάρουν η βρωμιά και η γρατζουνιές στις πόρτες.

Στο δεύτερο, μέσα στις ντουλάπες εντοπίστηκαν οπές και η αστυνομία πιστεύει ότι ίσως εκεί κρατούσαν κλεισμένα πολλά από τα παιδιά!

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις