Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καλιφόρνια: Τα βίντεο που ανέβαζε η 17χρονη από το σπίτι – κολαστήριο

Καλιφόρνια: Τα βίντεο που ανέβαζε η 17χρονη από το σπίτι – κολαστήριο

Η 17χρονη που δραπέτευσε από το σπίτι – κολαστήριο στην Καλιφόρνια και έσωσε τα 12 αδέρφια της ανέβαζε βίντο στο YouTube να τραγουδά δικά της τραγούδια.

Η έφηβη κόρη του David και της Louise Turpin ανέβαζε τα βίντεο με ψευδώνυμο και έδινε μέσα από αυτά μια εικόνα για τη ζωή της στο σπίτι της οικογένειας στο Perris, στην Καλιφόρνια. Εκεί όπου τα 13 αδέρφια λιμοκτονούσαν και υπέστησαν τρομακτική κακοποίηση.

Σε ένα από τα βίντεο που τράβηξε στο σπίτι – κολαστήριο φαίνεται ένας τεράστιος σωρός από βρώμικα ρούχα στο δωμάτιο. Σε άλλο βίντεο φαίνεται να παίζει με δύο μικρά σκυλιά που οι ερευνητές αναφέρουν ότι βρέθηκαν να είναι σε καλύτερη υγεία από ό,τι τα παιδιά της οικογένειας.

Η 17χρονη ανέβασε βίντεο να τραγουδά ένα δικό της τραγούδι, με το πιο πρόσφατο βίντεο να έχει ανέβει μόλις 7 μέρες πριν δραπετεύσει από το σπίτι. Η ανήλικη είχε και σελίδα στο Instagram όπου ανέβαζε selfies και φωτογραφίες από τη ζωή της.

Αθώοι δηλώνουν οι γονείς

Οι γονείς της, που θα βρίσκονται στη φυλακή μέχρι την ακροαματική διαδικασία στις 23 Μαρτίου, δήλωσαν αθώοι για περισσότερες από 40 κατηγορίες. Οι δύο γονείς εκπροσωπούνται από διαφορετικούς δικηγόρους.

Κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών τους ηλικιών από 2 έως 29 ετών. Κρατούσαν πολλά από τα παιδιά τους αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους και τα άφηναν να κάνουν μπάνιο μόνο μια φορά τον χρόνο.

Αφού το έσκασε από το σπίτι η 17χρονη, κάλεσε τις αρχές και έγινε επιχείρηση για τη διάσωση των αδερφών της. Και τα 13 παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την απελευθέρωσή τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις