Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Καλιφόρνια: Βίντεο σοκ με αστυνομικούς να πυροβολούν 15χρονη, θύμα απαγωγής

Καλιφόρνια: Βίντεο σοκ με αστυνομικούς να πυροβολούν 15χρονη, θύμα απαγωγής

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (01.04.2024), το οποίο δείχνει αστυνομικούς στην Καλιφόρνια να ανοίγουν πυρ και να τραυματίσουν θανάσιμα ένα 15χρονο κορίτσι που αγνοούνταν.

Στο φρικιαστικό απόσπασμα, φαίνεται η Savannah Graziano να πλησιάζει τους αστυνομικούς κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου 15 στην Hesperia της Καλιφόρνια.

Στιγμές αργότερα, ξεσπούν πυροβολισμοί και η Savannah πέφτει νεκρή από διασταυρούμενα πυρά.

Η Savannah σκοτώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, μια μέρα αφόρου ο 45χρονος πατέρας της, Anthony John Graziano είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του Tracy Martinez και είχε απαγάγει την κόρη του. 

“Σταματήστε να την πυροβολείτε! Είναι στο αυτοκίνητο! Σταματήστε! Είναι εντάξει! Είναι στο αυτοκίνητο! … Σταματήστε!” ακούγεται να φωνάζει ο αστυνομικός.

Αστυνομικοί από την κομητεία Σαν Μπερναντίνο σταμάτησαν το φορτηγό του Graziano λίγο πριν αυτός πυροβολήσει εναντίον τους.

Η 15χρονη φαίνεται να βγαίνει από το όχημα, ενώ ένας αστυνομικός λέει στον ασύρματο: “Το κορίτσι είναι έξω. Είναι έξω από την πλευρά του συνοδηγού”.

Οι αστυνομικοί δεν φορούσαν κάμερες σώματος την ώρα του περιστατικού, αλλά δόθηκε στη δημοσιότητα υλικό από ελικόπτερο του σερίφη, που δείχνει τη Σαβάνα να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

Το κορίτσι μένει στο έδαφος και κατόπιν αρχίζει να κινείται γρήγορα προς τους αστυνομικούς όταν ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και το βίντεο θολώνει. Ταυτόχρονα, αστυνομικός φωνάζει επανειλημμένα: “Επιβάτη, φύγε! Ελα εδώ! Ελα σε μένα! Έλα, έλα, έλα… περπάτα, περπάτα, περπάτα”. 

Στον ασύρματο μετά τον πυροβολισμό ακούγεται η φάση ενός αστυνομικού “ω, όχι”.

Η έφηβη βρισκόταν κάπου αλλού κατά τη δολοφονία της μητέρας της και αργότερα απήχθη από τον πατέρα της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις