Κόσμος

«Καλύτερα» ο πρίγκιπας Φίλιππος – Παραμένει στο νοσοκομείο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες, όπου είναι άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, ανέφεραν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σήμερα, την ώρα που ο γιος του, ο πρίγκιπας Έντουαρντ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ότι είναι «ολοένα και καλύτερα».

«Ο δούκας του Εδιμβούργου παραμένει στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου λαμβάνει ιατρική φροντίδα για μια λοίμωξη. Είναι άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, όμως δεν αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο για κάποιες ημέρες», τονίζει το βρετανικό παλάτι σε μια ανακοίνωση.

Το Sky News μετέδωσε ότι ο γιος του Έντουαρντ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο πως ο πρίγκιπας είναι «πολύ καλύτερα» και «ανυπομονεί» να βγει από το νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πούτιν για τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια: «Οι Ευρωπαίοι είναι ληστές, θα έχουν σοβαρές συνέπειες» - Δείτε live
Δηλώνει έτοιμος να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και τονίζει πως το Κίεβο δεν είναι έτοιμο για ειρηνευτικές συνομιλίες - Υποσχέθηκε να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Ρωσίας στα δικαστήρια σχετικά με τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
Βλαντιμίρ Πούτιν
13