Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Καμίλα: Προσπαθούσε να ενσωματώσει την Μέγκαν στην βασιλική οικογένεια αλλά εισέπραττε μόνο «αδιαφορία»

Καμίλα: Προσπαθούσε να ενσωματώσει την Μέγκαν στην βασιλική οικογένεια αλλά εισέπραττε μόνο «αδιαφορία»
Φωτογραφία Reuters

Μια νέα βιογραφία για την Καμίλα, γραμμένη από την Άντζελα Λεβίν, ισχυρίζεται ότι η τότε Δούκισσα της Κορνουάλης – όταν ακόμα βρισκόταν στις αρχές η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι – οργάνωνε γεύματα για να καλωσορίσει τη Δούκισσα του Σάσεξ στην οικογένεια. Σε κάθε προσπάθεια όμως «συναντούσε» μια «αδιάφορη» Μέγκαν.

Σε ένα απόσπασμα του «Camilla, Duchess of Cornwall: A Royal Survivor», το οποίο δημοσιεύτηκε στην Telegraph, η βιογράφος ισχυρίζεται ότι η Καμίλα ήθελε να βοηθήσει την Μέγκαν Μαρκλ, στην αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιπα Χάρι, αφού η ίδια αγωνιζόταν να γίνει αποδεκτή από τη βασιλική οικογένεια.

Η Λεβίν αναφέρει επίσης, ότι ακόμα και ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ήταν τότε πρίγκιπας της Ουαλίας, απολάμβανε την παρέα της Μέγκαν και της μιλούσε συχνά για το θέατρο και τις τέχνες.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τη Δούκισσα «να πατήσει στα πόδια της», η Καμίλα τη συμβούλεψε για το πώς να χειριστεί την πίεση της δημοσιότητας και τον έλεγχο που θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει ως ανώτερο μέλος μιας βασιλικής οικογένειας.

Παρά τις προσπάθειες της Καμίλα όμως, η Λεβίν ισχυρίστηκε ότι η Δούκισσα «φαινόταν βαριεστημένη» και «προτίμησε να ακολουθήσει το δικό της δρόμο».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις