Κόσμος

Καμτσάτκα: Συνετρίβη το An-26 με τους 28 επιβαίνοντες που είχε χαθεί από τα ραντάρ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αρχικοί φόβοι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και το ρωσικό αεροπλάνο An-26 όπως αποδείχτηκε συνετρίβη στην Καμτσάτκα.

Οι ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εντόπισαν το σημείο που έπεσε στη θάλασσα, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Πλοία καταπλέουν στο σημείο της συντριβής, έκαναν γνωστό οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το RIA.

Η επαφή με το αεροπλάνο χάθηκε κατά την απόπειρά του να προσγειωθεί. Εκτελούσε πτήση από το Πετροπαβλόσκ προς την Παλάνα.

Στους 28 επιβαίνοντες περιλαμβάνονται έξι μέλη του πληρώματος και ένα ή δύο παιδιά, μετέδωσαν τα πρακτορεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λιβύη: Ιδιωτικό αεροσκάφος Τούρκου κροίσου βγήκε έξω από τον διάδρομο προσγείωσης και άρπαξε φωτιά – Βίντεο
Οι πυροσβέστες του αεροδρομίου έσβησαν την πυρκαγιά και απομάκρυναν τα τρία άτομα που βρίσκονταν στο αεροσκάφος: δύο πιλότους και ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας
Ιδιωτικό τζετ Τούρκου δισεκατομμυριούχου βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωσή του στη Λιβύη και έπιασε φωτιά