Κόσμος

Καναδάς: 53 τραυματίες από τροχαίο με λεωφορείο – Σφοδρή χιονοθύελλα στην περιοχή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάνω από 50 άνθρωποι νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία του δυτικού Καναδά, έπειτα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο, σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανικής Κολομβίας. Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα, η περιοχή ωστόσο πλήττεται τις τελευταίες ημέρες από σφοδρή χιονοθύελλα. 

Μετά το τροχαίο, συνολικά 53 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία του δυτικού Καναδά και οι υγειονομικές υπηρεσίες κινητοποίησαν προσωπικό των μονάδων εντατικής θεραπείας. Οι αρχές δεν ήταν ωστόσο σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Στο Οντάριο, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών εκτροχιάστηκε το Σάββατο ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλα τα σημερινά δρομολόγια Τορόντο-Οτάβα και Τορόντο-Μόντρεαλ. Νωρίτερα, η πτώση ενός δέντρου πάνω σε ένα βαγόνι και οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση προκάλεσαν πολύωρες καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων. Πολλοί επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν από την Οτάβα προς το Τορόντο αναγκάστηκαν να περιμένουν επί σχεδόν 18 ώρες και κάποιοι αποφάσισαν να φύγουν οδικώς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι στην Αλβανία έπειτα από άγρια επίθεση - 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Ο 21χρονος κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε beach bar φέρεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους που είχαν πιαστεί στα χέρια, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα θανατηφόρα χτυπήματα
Αλβανία: Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι έπειτα από άγρια επίθεση – 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Νιαζί Κιζίλγιουρεκ: «Ντράπηκα που είμαι Τουρκοκύπριος» λέει ο πρώην ευρωβουλευτής για τις δολοφονίες Ισαάκ – Σολωμού
«Μετά την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ο Ντενκτάς φιλοξένησε στο προεδρικό του μέγαρο όσους είχαν κουραστεί από το ''κυνήγι'' και τους πρόσφερε λεμονάδα για να δροσιστούν» θυμάται ο Κιζίλγιουρεκ
Ο Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής, Niyazi Kızılyürek