Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Καναδάς: Η δήμαρχος του Μόντρεαλ κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση

Καναδάς: Η δήμαρχος του Μόντρεαλ κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση

Σε ζωντανή μετάδοση κατέρρευσε η δήμαρχος του Μόντρεαλ, Βαλερί Πλαντ, σε μια συνέντευξη Τύπου που έδινε στο δημαρχείο της πόλης χθες (5.12.2023) το απόγευμα.

Η δήμαρχος του Μόντρεαλ απαντούσε σε μια ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τους άστεγους ανθρώπους της πόλης, όταν φάνηκε να χάνει τα λόγια της, να ζαλίζεται, να κλείνει τα μάτια της και εντέλει να καταρρέει.

Η Βαλερί Πλαντ έκατσε στο πάτωμα για να συνέλθει ενώ τα μέλη του επιτελείου της έσπευσαν να τη βοηθήσουν ενώ ζήτησαν να σταματήσουν οι κάμερες. Για καλή της τύχη, στο σημείο υπήρχαν ιατρικές ομάδες που έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, η ίδια πλέον είναι καλά και θα χρειαστεί να μειώσει τους ρυθμούς εργασίας της, αναφέρει σχετικά το BBC.

«Η δήμαρχος του Μόντρεαλ υπέστη ζάλη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και, ευτυχώς, βρίσκεται εκτός κινδύνου. Θα λάβει όλη την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται και σας ευχαριστεί για την υποστήριξή σας», αναφέρεται στην ανακοίνωση των συνεργατών της μέσω του X (πρώην Twitter).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις