Κόσμος

Καναδάς: Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στο Τορόντο – Τουλάχιστον 5 νεκροί

Μπαράζ πυροβολισμών έπεσε σε πολυκατοικία του Τορόντο, μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις του Καναδά, από τους οποίους 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 1 τραυματίστηκε.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τζιμ Μακσουίν, επικεφαλής της αστυνομίας του Τορόντο, ο οποίος διευκρίνισε ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε κτίριο κατοικιών στην πόλη του Καναδά.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του δεν κρίνεται σοβαρή.

Το χρονικό

Νωρίς το βράδυ η αστυνομία έλαβε μία κλήση για πυροβολισμούς και «μόλις έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με μια σκηνή με πολλούς νεκρούς»,όπως είπε ο Μακσουίν.

Τώρα η αστυνομία αναζητά τα κίνητρα του δράστη και αν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ αυτού και των θυμάτων. Προς το παρόν δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η ταυτότητά του, ενώ οι αρχές εκτιμούν ότι έδρασε μόνος του.

Τα θύματα εντοπίστηκαν σε διάφορα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στην Βόγκαν, μια πόλη περίπου 30 χιλιόμετρα βόρεια του Τορόντο.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν από το κτίριο και δεκάδες ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα έσπευσαν στην περιοχή, όπως μετέδωσαν τα καναδικά μέσα ενημέρωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν: Καμία συμφωνία με την Ευρώπη – Ορατός ο κίνδυνος νέων κυρώσεων
Στον ΟΗΕ, το Ιράν και οι Ευρωπαίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις για το πυρηνικό ζήτημα, χωρίς όμως να υπάρξει συμβιβασμός – Η Τεχεράνη, από την πλευρά της, αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
Συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στη Νέα Υόρκη
Η NASA σχεδιάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη έπειτα από 50 χρόνια
Οι αστροναύτες Ριντ Γουάισμαν, Βίκτορ Γκλόβερ, Κριστίνα Κοχ και Τζέρεμι Χάνσεν, δεν θα προσεδαφιστούν στη Σελήνη, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα ταξιδέψουν πέρα από χαμηλή γήινη τροχιά από την εποχή του Apollo 17 το 1972
Το Artemis II 1