Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάνε πέρα! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν “βγάζει” φωτογράφο από το δρόμο της γυναίκας του [vid]

Κιμ Γιονγκ Ουν

Δεν τον έχουμε συνηθίζει σε πράξεις… αβροφροσύνης. Αλλά να που ο Κιμ Γιογνκ Ουν έχει και μια άγνωστη πλευρά: αυτή του τζέντλεμαν.

Και όχι μόνο είναι, αλλά τον… συνέλαβε η κάμερα για να υπάρχουν και «αποδεικτικά» στοιχεία. Όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες κατά την ιστορική συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Μουν τζε-ιν.

Μετά τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες των δυο ηγετών, ο Κιμ και ο Μουν έβαλαν στην… παρά τους, τις συζύγους τους. Φυσικά, τα φλας άστραψαν. Η σύζυγος του Κιμ, Ρι Σολ Γιου έγινε η πρώτη σύντροφος ηγέτη της Βόρειας Κορέας που τον συνοδεύει σε συνάντηση με αρχηγό του κράτους της Νότιας Κορέας.

Το… φιλικό “χτύπημα” του Κιμ Γιονγκ Ουν

Το video που έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες δείχνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν να… βγάζει έναν φωτογράφο από το διάβα της γυναίκας του. Είναι η στιγμή που η Ρι Σολ Γιού μαζί με τη σύζυγο του Μουν, την Κιμ Γιουνγκ σουκ φτάνουν στο Παλάτι της Ειρήνης για να συναντήσουν τους συζύγους τους.

Ένας φωτογράφος έχει βγει λίγο πιο μπροστά και αποτυπώνει τη στιγμή. Ο Κιμ βλέπει πως είναι στο δρόμο της συζύγου του και με ένα χτύπημα στον ώμο τον επανέφερε στη… σειρά του, ώστε η Ρι να φτάσει ανενόχλητη εκεί όπου την περίμενε.

Στο video φαίνεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν να αγγίζει με το πίσω μέρος της παλάμης του τον φωτογράφο, σπρώχνοντάς τον για να φύγει από τη… μέση!

«Χαίρομαι που έμαθα από τον σύζυγό μου ότι η Σύνοδος είχε επιτυχία. Ελπίζω τα πράγματα ανάμεσα στους δυο ηγέτες να πάνε πραγματικά καλά» φέρεται να είπε η 28χρονη Ρι κατά τη διάρκεια της Συνόδου, σύμφωνα με τη Νοτιοκορεάτικη τηλεόραση.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις