Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάν’το όπως η Μελάνια! Γαλαζοαίματες “ξεπατικώνουν” το στυλ της Κυρίας Τραμπ [pics, vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Από την Τζάκι Κένεντι… στην Μελάνια Τραμπ! Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μπορεί να μην είναι τόσο αγαπητή όσο η προκάτοχος της, Μισέλ Ομπάμα… ωστόσο ξέρει από στυλ. Για αυτό και πλέον έχουμε… το Melania effect, μιας και όπως λένε όσοι ασχολούνται με την μόδα… η κυρία Τραμπ έχει επηρεάσει τις γαλαζοαίματες όσον αφορά στο στυλ τους. 

Σύμφωνα με το περιοδικό Vogue, που θεωρείται η «Βίβλος της Μόδας» η Μελάνια Τραμπ παραδίδει μαθήματα στιλ στις γαλαζοαίματες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Κάποια από τα θύματα είναι: η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, η διάδοχος του θρόνου της Δανίας, πριγκίπισσα Μαίρη, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και η εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, Τζουλιάνα Αουάντα.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας αριστερά και η βασίλισσα του Βελγίου τρίτη από δεξιά

Η βασίλισσα του Βελγίου

Η Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του συζύγου της

Η βασίλισσα του Βελγίου

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και η βασίλισσα του Βελγίου

Ενδεικτικά, η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου και η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας συναντήθηκαν τον περασμένο μήνα στην Δανία φορώντας και οι δυο παρόμοια σύνολα! Οι δύο γαλαζοαίματες επέλεξαν να φορέσουν ρούχα, σε baby blue απόχρωση που παρέπεμπαν στο φόρεμα της Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του συζύγου της, τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό… αφού η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε ξανά μόδα το… κόκκινο! Πρόκειται για ένα χρώμα που η Μελάνια δείχνει να αγαπάει πολύ και όχι τυχαία… μιας και έχουν γίνει έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες, όσοι φοράνε κόκκινο γίνονται πιο εύκολα αρεστοί στους υπόλοιπους! Και αυτός είναι ο τομέας που η Μελάνια Τραμπ… χάνει πόντους.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε