Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καπιτώλιο: Οπαδοί του Τραμπ βανδάλισαν το γραφείο της Πελόζι – «Δεν θα υποχωρήσουμε» (pics)

Καπιτώλιο: Οπαδοί του Τραμπ βανδάλισαν το γραφείο της Πελόζι – «Δεν θα υποχωρήσουμε» (pics)

Ο όχλος δεν έχει όρια. Δεν διστάζει να βανδαλίσει. Το έχουμε δει πολλές φορές, το είδαμε και στην πρωτοφανή εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο. Απ’ όσα έκαναν, δεν τους ξέφυγε και το να μπουκάρουν στο γραφείο της Νάνσι Πελόζι.

Ντόναλντ Τραμπ και Νάνσι Πελόζι έχουν ανταλλάξει, κατά τη διάρκεια των δυο τελευταίων ετών ιδιαίτερα, βαριές κουβέντες. Μοιραία, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του απερχόμενου προέδρου.

Click4more ΗΠΑ: «Εμφύλιος» με όπλα, δακρυγόνα και τραυματίες στην Γερουσία – «Εμπρηστής» ο Τραμπ και πρωτοφανείς εικόνες

Όταν λοιπόν μπήκαν στο Καπιτώλιο, δεν κάθισαν μόνο στη θέση της προέδρου στην αίθουσα της Ολομέλειας (όπως ο άνδρας με τα… κέρατα και ένας άλλος που φώναζε ότι κέρδισε ο Τραμπ). Κάνοντας… σουλάτσο στο Καπιτώλιο, οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ βρήκαν το γραφείο της Νάνσι Πελόζι. Και φυσικά, μπήκαν μέσα.

Άρχισαν να περιεργάζονται το χώρο. Να κοιτούν και να… αγγίζουν ό,τι έβρισκαν. Να «σπάνε πλάκα», να γράφουν στους φακέλους μηνύματα όπως «δεν θα υποχωρήσουμε».

Ένας απ’ αυτούς, κάθισε στην καρέκλα του γραφείου, έβαλε τα πόδια του πάνω στο γραφείο (ποιος έχασε το σεβασμό στους θεσμούς για να τον βρουν οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ άλλωστε) και γελώντας, άφησε να τον φωτογραφίσουν.

Φωτογραφίες: EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις