Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καπιτώλιο: Χειροπέδες στον άνδρα με την προβιά και βιολογικό φαγητό στον «Μπλεκ»

Καπιτώλιο: Χειροπέδες στον άνδρα με την προβιά και βιολογικό φαγητό στον «Μπλεκ»

Δυο από τις πιο επικές φιγούρες της εισβολής στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021 ήταν ο άνδρας με την προβιά και ο Σαμάνος που θύμιζε τον ήρωα των παιδικών μας χρόνων, τον Μπλεκ.

Ο πρώτος συνελήφθη σήμερα και ο δεύτερος έχει συλληφθεί ήδη και είχε μια απίστευτη απαίτηση στην φυλακή. 

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι η σύλληψη του άνδρα με την προβιά, του γιου δικαστή στο Μπρούκλιν. Ο Aaron Mostofsky συνελήφθη στο σπίτι του αδερφού του στο Μπρούκλιν από πράκτορες του FBI. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι πολλές. Κλοπή δημόσιας περιουσίας μετά την αφαίρεση ασπίδας αστυνομικού με την οποία φωτογραφήθηκε κιόλας αλλά και ενός αλεξίσφαιρου γιλέκου.

Ο Mostofsky, γιος του ανώτατου δικαστή Shlomo Mostofsky, και επιφανούς μέλους της κοινότητας των Ορθόδοξων Εβραίων θα εμφανιστεί σε λίγες ώρες ενώπιον άλλου δικαστή.

Βιολογικό φαγητό ζήτησε ο «Μπλεκ»

Όσο για τον Jacob Chansley τον άνδρα που μας θύμιζε τον Μπλεκ με την περίεργη αμφίεση με κέρατα στο κεφάλι του και ουρές ζώων, έχει ήδη παρουσιαστεί στο δικαστήριο στην Αριζόνα όπου μένει μετά την σύλληψή του.

Και αυτός, ο υποστηρικτής των θεωριών συνωμοσίας της QAnon όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο είπε ότι η διατροφή του είναι συγκεκριμένη για θρησκευτικούς λόγους και δεν είχε φάει τίποτα από την στιγμή της σύλληψής του.

Ο Σαμάνος, όπως τον αποκαλούν έπεισε τον δικαστή ο οποίος διέταξε να του δοθεί τροφή που συνάδει με τα πιστεύω του. Όπως εξήγησε και η μαμά του αν δεν τραφεί με βιολογικό φαγητό, αρρωσταίνει σοβαρά. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις