Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάποιος να ξεματιάσει τους Μαρκλ! Τροχαίο και σπασμένος αστράγαλος για την αδερφή της Μέγκαν

Μέγκαν Μαρκ Χάρι

Πρώτα το σήριαλ με το αν θα πάει ο πατέρας της. Μετά, η εγχείρηση στην καρδιά για τον Τόμας Μαρκλ. Ακολούθως ένα τροχαίο που θυμίζει λίγο Νταϊάνα. Η οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ “κλέβει” την παράσταση από τη νύφη, λίγα 24ωρα πριν από τον βασιλικό γάμο της χρονιάς.

Θέλουν… ξεμάτιασμα ή απλά θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο για να μπορέσουν να καρπωθούν ένα μέρος από τα φώτα που πέφτουν πάνω στη Μέγκαν Μαρκλ; Όπως και να έχει, η οικογένεια της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι είναι ξανά πρώτο θέμα στα βρετανικά tabloids.

Όχι μόνο εξαιτίας της εγχείρησης καρδιάς που έκανε ο πατέρας της νύφης, Τόμας Μαρκλ. Κυρίως γιατί η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα (σ.σ. εκείνη που έβαλε τον πατέρα τους να στήσει φωτογράφιση με παπαράτσι) υποστηρίζει τώρα ότι έπεσε θύμα τροχαίου και έσπασε τον αστράγαλό της. Το θέμα είναι πως έγινε αυτό το τροχαίο. Εξαιτίας ενός παπαράτσι που την κυνηγούσε για να βγάλει φωτογραφία. Σας θυμίζει κάτι;

Ένα τροχαίο που θυμίζει Νταϊάνα για την αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ

Η Σαμάνθα Μαρκλ, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο γάμος της ετεροθαλούς αδερφής της με τον πρίγκιπα Χάρι διεκδικεί, με κάθε πιθανό τρόπο, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν. Κυρίως το κάνει με το να… βρίζει τη Μέγκαν Μαρκλ, να βάζει τον πατέρα της να στήνει φωτογραφίσεις. Τώρα, το κάνει και με ένα τροχαίο. Ένα τροχαίο στο οποίο όπως υποστηρίζει έγινε εξαιτίας ενός παπαράτσι. Ένας ισχυρισμός που παραπέμπει ξεκάθαρα στον τρόπο που σκοτώθηκε η μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, Νταϊάνα, τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι…

Οι αποκαλύψεις έγιναν και αυτή τη φορά μέσω του TMZ. Ο σύντροφος της Σαμάνθα Μαρκλ, Μαρκ, υποστήριξε ότι οι δυο τους ήταν στο αυτοκίνητό τους και κινούνταν σε δρόμο της Φλόριντα. Πως ένας παπαράτσι τους καταδίωκε, πως μπήκε μπροστά τους για να έχει καθαρή λήψη. Πως εκείνος προσπάθησε να τον αποφύγει κάνοντας ελιγμό προς τα αριστερά κι έπεσε πάνω στις μπάρες.

Όπως δήλωσε ο Μαρκ, η Σαμάνθα, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και βρίσκεται σε αναπηρικό καρότσι, χτύπησε στο παρμπρίζ και πως το πόδι της “γύρισε” με αποτέλεσμα να σπάσει τον αστράγαλό της και να υποστεί κάταγμα στο γόνατο.

Φυσικά, το TMZ «απέκτησε» και τη φωτογραφία της από το νοσοκομείο…

Η εγχείρηση του Τόμας Μαρκλ

Το τροχαίο της Σαμάνθα έγινε σχεδόν την ώρα που ο πατέρας της (και πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ) ήταν επίσης στο νοσοκομείο για εγχείρηση στην καρδιά. Του τοποθετήθηκαν τρία stents και του απαγορεύτηκε να βγει και φυσικά να ταξιδέψει στη Βρετανία για να είναι παρών στο γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Είμαι καλά. Θα πάρει πολύ καιρό για να γίνω καλά» είπε ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ. Πρόσθεσε ότι θα μείνει μερικές μέρες στο νοσοκομείο και πως οι γιατροί του απαγόρευσαν τις… συγκινήσεις.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της – Φωτογραφία Daily Mail

Και εδώ εμπλέκεται η… Σαμάνθα, που διέψευσε τις φήμες ότι το παλάτι του Κένσινγκτον (επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και σύντομα της Μέγκαν Μαρκλ) έστειλε βοήθεια στον 73χρονο Τόμας. «Αν ήταν έτσι δεν θα έμενε στο σπίτι του, θα είχε ένα καλό αυτοκίνητο και ασφάλεια», είπε στη Sun η Σαμάνθα Μαρκλ. Και υποστήριξε πως εκείνη τον… συντηρεί οικονομικά και πως έχει τις αποδείξεις από τα χρήματα που του έστειλε για τις ανάγκες του.

«Είναι απεγνωσμένος για βοήθεια. Ανησυχώ βαθύτατα για εκείνον. Είναι τελείως μόνος του» υποστήριξε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πατέρας της μπήκε στο νοσοκομείο… «ανώνυμα» για να μην τον καταλάβουν οι φωτογράφοι.

Τα… άκουσε και ο Χάρι

Η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ δεν παρέλειψε να βάλει στο στόχαστρό της και τον πρίγκιπα Χάρι. Είπε ότι ο πατέρας της είναι στενοχωρημένος που δεν μπορεί να πάρει στο γάμο. «Ήθελε να πάει. Αλλά ο γιατρός του είχε την άποψη ότι χρειαζόταν εγχείρηση. Είναι αρκετά έξυπνος (σ.σ. ο πατέρας της) για να καταλάβει πως απειλείται η ζωή του».

Και μετά πέρασε… γενεές 14 τον γαμπρό. Είπε ότι το Κένσινγκτον δεν προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Τόμας Μαρκλ να ταξιδέψει στο Λονδίνο. Ούτε να του δώσει πληροφορίες πότε και πως θα πάει εκεί. Ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι, που δεν έχει γνωρίσει τον πατέρα της Μέγκαν, δεν επικοινώνησε με τον Τόμας Μαρκλ. Ούτε και η Μέγκαν του μίλησε μετά την καρδιακή προσβολή. Κάτι βέβαια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα έχει δηλώσει ο ίδιος ο Τόμας Μαρκλ, πως η Μέγκαν του τηλεφώνησε αλλά εκείνος δεν το… πρόβαλε και μετά του έστειλε μήνυμα λέγοντάς του πως τον αγαπάει και ανησυχεί για την υγεία του.

Με πληροφορίες από Daily Mail και TMZ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις