Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καρέ καρέ η σοκαριστική κατάρρευση σταθμού τρένων στην Ινδία! video

Καρέ καρέ η σοκαριστική κατάρρευση σταθμού τρένων στην Ινδία! video
twitter

Φόβοι για παγιδευμένους ανθρώπους κάτω από τα συντρίμμια ενός κτιρίου σιδηροδρομικού σταθμού που κατέρρευσε στην Ινδία και καταγράφηκε σε βίντεο.

Στην κατάρρευση του κτιρίου του σταθμού τρένων που σημειώθηκε στην Ινδία στη Δυτική Βεγγάλη, αρκετοί άνθρωποι εκφράζεται ανησυχία ότι ενδέχεται να έχουν εγκλωβιστεί.

Δείτε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter:

https://twitter.com/roastmaster_14/status/1213490840112226304

Το φρικτό συμβάν έλαβε χώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό Barddhaman, που βρίσκεται στο ινδικό κράτος της Δυτικής Βεγγάλης αργά το Σάββατο (4.1.2020). Τα πλάνα από τη σκηνή δείχνουν ότι ένα μέρος του επάνω ορόφου του κτιρίου καταρρέει απότομα και αποσυντίθεται σε λεπτή σκόνη.

Το περιστατικό προσέλκυσε μεγάλο πλήθος που ήρθε για να παρακολουθήσει και να απαθανατίσει την καταστροφή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ωστόσο, αποδείχθηκε πολύ κακή ιδέα, καθώς το κατεστραμμένο τμήμα του κτιρίου κατέρρευσε περαιτέρω, πέφτοντας σχεδόν πάνω στον συγκεντρωμένο κόσμο.

Η επακόλουθη κατάρρευση, ωστόσο, δεν αποθάρρυνε τους περίεργους, που παρέμειναν κοντά στο κατεστραμμένο κτίριο, όπως φαίνεται στα βίντεο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, αναζητώντας τυχόν εγκλωβισμένους στα μπάζα. Οι κατασκευαστικές εργασίες στον σιδηροδρομικό σταθμό κατηγορήθηκαν ήδη για το ατύχημα.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι νοσηλεύτηκαν μετά το περιστατικό, ενώ τέσσερις άλλοι έλαβαν ιατρική βοήθεια επιτόπου.

πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις