Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καρναβάλι Λεμεσού: Πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο δυο και μαχαίρωσε άλλους τρεις

Καρναβάλι Λεμεσού: Πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο δυο και μαχαίρωσε άλλους τρεις

Ένα απίστευτο περιστατικό που από θαύμα δεν είχε νεκρούς έγινε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στην Κύπρο. Ένας 27χρονος, πατέρας τριών παιδιών ήθελε σώνει και καλά να περάσει με το αυτοκίνητό του μέσα απο το πλήθος που περίμενε την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου σε εκδηλώσεις στην Λεμεσό.

Ο 27χρονος, τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις νεαρούς και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο πεζούς, από τους οποίους ο ένας ήταν αστυνομικός.

Ο δράστης, οδηγούσε το βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού το αυτοκίνητό του. Μαζί του η σύζυγός του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Ο 27χρονος, εκνευρίστηκε επειδή ομάδα νεαρών που διασκέδαζαν φέρεται να τον εμπόδιζε να περάσει.

Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του… Κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να απομακρύνει τους νεαρούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Ο δράστης τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τρία άτομα.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο πεζούς. Ο ένας ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε.

Τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πέμπτος νοσηλεύεται.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις