Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κάρολος και Καμίλα στη στέψη: Το άγχος του βασιλιά και όσα σχολίασαν μεταξύ τους

Κάρολος και Καμίλα στη στέψη: Το άγχος του βασιλιά και όσα σχολίασαν μεταξύ τους

Μία ημέρα μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, που γράφτηκε στην Ιστορία, ειδικός που διαβάζει τα χείλη αποκάλυψε στο FEMAIL όσα συζητούσε με τη βασίλισσα Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα εθεάθησαν για πρώτη φορά να φεύγουν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με την άμαξα Diamond Jubilee Coach, που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 60ή επέτειο της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το 2012.

Παρατηρώντας τη βροχή, φάνηκε να είπε στη σύζυγο του: “Ω, κοίτα αυτό”, ενώ στη συνέχεια έδειξε τους  συγκεντρωμένους πολίτες που τους επευφημούσαν στην διαδρομή και είπε “υπέροχα… θαυμάσια”.

Στη συνέχεια, η βασίλισσα σημείωσε τον αριθμό των σημαιών που διακοσμούσαν τους δρόμους, λέγοντας: “Είναι σούπερ, καταπληκτικό”. “Φαίνεται υπέροχο”, πρόσθεσε ο Βασιλιάς καθώς περνούσαν από την πλατεία Τραφάλγκαρ. “Τόσο όμορφη”, σχολίασε η βασίλισσα.

Σε άλλο σημείο, ο μονάρχης φάνηκε να παραδέχεται ότι ανησυχούσε για την ώρα, έπειτα από μια αναμονή μέσα στην άμαξα, λέγοντας: “Εννοώ ότι ήταν περισσότερο αυτή τη φορά”.

Όταν μπήκαν στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν σιωπηλοί, στη μεγαλύτερη διάρκεια της τελετής, με εξαίρεση κάποιες στιγμές. Μια από αυτές τις στιγμές ήταν, όταν η βασίλισσα ρώτησε: “Μπορείς να βοηθήσεις;”, απευθυνόμενη σε έναν άνδρα στα δεξιά της, ενώ τραβούσε τον μανδύα της. “Ευχαριστώ”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Καθώς έφευγε μετά την τελετή, ο βασιλιάς Κάρολος είπε στους καλεσμένους: “Σας ευχαριστώ πολύ” και “Ήταν υπέροχα”, σύμφωνα με τον ειδικό στο διάβασμα των χειλιών.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις