Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κασόγκι: Του έκαναν αφαίμαξη και τον διαμέλισαν! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Κασόγκι
Φωτογραφία από: hurriyetdailynews.com

– Ο κορυφαίος ιατροδικαστής που έγινε τελικά ο σφαγέας του Τζαμάλ Κασόγκι βρίσκεται στο προσκήνιο
– Αποκαλύψεις “φωτιά” από τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Tubaigy έκανε αφαίμαξη στον Κασόγκι πριν τον διαμελίσει
– Όλα αυτά ακούγοντας… μουσική – Το επτάλεπτο ηχητικό που τον “καίει” καθώς αποδεικνύει πως κινούσε τα νήματα της άγριας δολοφονίας
– Ακόμη αρνείται η Σαουδική Αραβία να δώσει άδεια για να εξεταστεί το νερό από το πηγάδι στο σπίτι του προξένου της στην Τουρκία….

Την ώρα που ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί πού βρίσκεται… ό, τι απέμεινε από το πτώμα του δολοφονημένου Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι, νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με τον Dr. Salah Muhammad al-Tubaigy.

Πρόκειται για τον Σαουδάραβα ιατροδικαστή που θεωρείται κορυφαίος στο είδος του, αλλά και κάτι ακόμη: Ο άνθρωπος που έκανε όλα τα… φρικιαστικά που έχουν αποκαλυφθεί στον Τζαμάλ Κασόγκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Sabah και αναπαρήγαγαν αμέτρητα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Tubaigy, που ήταν μέλος της ομάδας που ανέλαβε να “τελειώσει” τον Κασόγκι μέσα στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, στην Κωνσταντινούπολη, στις 02.10.2018, χρησιμοποίησε νυστέρια και διάφορα άλλα ιατρικά εργαλεία για να κάνει αφαίμαξη στον Κασόγκι, πριν το πτώμα του διαμελιστεί.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία Κασόγκι

“Έγδυσαν τον Κασόγκι. Ο Tubaigy άντλησε το αίμα από τις φλέβες του και το άφησε να κυλίσει στο νεροχύτη του μπάνιου. Ο Τουμπαίγκι ήταν και αυτός που έκανε τον διαμελισμό” τονίζει το δημοσίευμα.

“Ο Tubaigy είχε εκπαιδευτεί στην ιατροδικαστική στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και πρόσφατα είχε παρουσιάσει μια δική του έκθεση σε συνέδριο στην Αυστραλία, σχετικά με μια φορητή συσκευή για διεξαγωγή αυτοψίας“, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Έχει ακόμη δημοσιευτεί πως η σοκαριστική δολοφονία έγινε στο γραφείο του Σαουδάραβα πρόξενου στην Τουρκία, Mohammed al-Otaibi, τα πατώματα του οποίου είχαν καλυφθεί με πλαστικό για να μην μείνουν ίχνη.

Ο ανταποκριτής της Hürriyet, Toygun Atilla, είχε επίσης αποκαλύψει την περασμένη εβδομάδα πως η ομάδα των Σαουδαράβων εκτελεστών είχε χρησιμοποιήσει φάρμακα που σχετίζονται με την πηκτικότητα του αίματος προκειμένου να σταματήσει την αιμορραγία κατά τη διάρκεια του διαμελισμού.

Ο Tubaigy φέρεται να είναι ο άνδρας που ακούγεται στο διάρκειας επτά λεπτών ηχητικό ντοκουμέντο από την εκτέλεση του Κασόγκι να καθοδηγεί τα άλλα μέλη της ομάδας να βάλουν ακουστικά ενώ αυτός θα τεμαχίζει τη σορό γιατί, όπως φέρεται να τους λέει, «όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική».

Τι… κρύβει το πηγάδι;

Όπως επισημαίνει η Hurriyet, το Ριάντ αρνούνταν επί εβδομάδες κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Τελικά, παραδέχθηκε ότι η δολοφονία Κασόγκι έγινε στους χώρους του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη. Ακόμη, πάντως, αρνείται να επιτρέψει την άντληση του νερού από το πηγάδι που βρίσκεται στο σπίτι του Σαουδάραβα πρόξενου στην Κωνσταντινούπολη.

Η Σαουδική Αραβία επέτρεψε στην τουρκική αστυνομία μόνο να εξετάσει το πηγάδι με κάμερες, χωρίς να τους επιτρέψει να πάρουν δείγμα από το νερό.

Πηγή: hurriyetdailynews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις