Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κασπία: Μεγάλη πυρκαγιά σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου (ΒΙΝΤΕΟ) – Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς

Κασπία: Μεγάλη πυρκαγιά σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου (ΒΙΝΤΕΟ) – Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής μεγάλη πυρκαγιά στην Κασπία, σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου. Οι πρώτες πληροφορίες που ακόμη δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο για νεκρούς.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του mega, η πυρκαγιά στην πλατφόρμα εξόρρυξης πετρελαίου μαίνεται από το βράδυ της Παρασκευής. Όπως ενημέρωσε η κρατική εταιρεία πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν που διαχειρίζεται την πλατφόρμα, αυτή τη στιγμή οι λόγοι της πυρκαγιάς δεν έχουν πλήρως διευκρινιστεί.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης του προσωπικού. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στο σημείο βρίσκονται τουλάχιστον 20-30 εργαζόμενοι, την ώρα που τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν πως υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη νεκρών.

Όπως προαναφέραμε δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι ιδιαίτερα άσχημες.

Μια βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο του φυσικού αερίου που συνδέει την πλατφόρμα με το έδαφος φέρεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο για την φωτιά.

Δείτε το βίντεο: 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε