Κόσμος

Κατα εκατοντάδες παντρεύτηκαν χθες – Η επόμενη “σημαδιακή” ημερομηνία

Μέρα γάμων ήταν η χθεσινή στην Αυστραλία λόγω της ημερομηνίας 11/11/11.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τέτοιες ημερομηνίες, με έξι «ένα» ή τρία «έντεκα» στη σειρά, βοηθούν πολύ στο να θυμούνται οι άνθρωποι την επέτειο του γάμου τους και αυτός είναι ένας λόγος που είναι τόσο δημοφιλείς.

Η αυξανομένη δημοτικότητα τέτοιων ιδιαίτερων και ασυνήθιστων ημερομηνιών έχει οδηγήσει τα ζευγάρια να κάνουν κρατήσεις για να παντρευτούν τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ημέρα του γάμου.

Το επόμενο έτος δίνει μια τελευταία ευκαιρία, αυτόν τον αιώνα, για ζευγάρια που θα ήθελαν να παντρευτούν σε μια τέτοια ασυνήθιστη ημερομηνία. Ήδη, πολλά ληξιαρχεία της χώρας, άρχισαν να δέχονται αιτήματα τέλεσης γάμων για την 12η Δεκεμβρίου του 2012, δηλαδή για τη μέρα που θα μείνει στη μνήμη ως 12/12/12!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραγικό τέλος για καθολικό διάκονο στο Εθνικό Πάρκο Glacier στις ΗΠΑ: Τον κατασπάραξε αρκούδα – Το τελευταίο φωνητικό μήνυμα στον πατέρα του
Ο 33χρονος Άντονι Πόλιο βρέθηκε νεκρός στις 6 Μαΐου - Πρόκειται για την πρώτη θανατηφόρα επίθεση αρκούδας στο Εθνικό Πάρκο Glacier από το 1998
Ο 33χρονος Άντονι Πόλιο